Re-løpet er avlyst – da tar denne gjengen beina fatt

Nok en gang blir Re-løpet til Re-joggen langs den samme Re-løypa.

Sjekk også: Gro kan slippe VM-jubelen løs.

– Det er en merkelig vinter vi har, og på grunn av snømangel er det tradisjonsrike Re-løpet som står på terminlista førstkommende lørdag 5. februar 2022 dessverre avlyst.

– Men kan runden ikke gås på ski, så kan den løpes, slik vi har gjort ved ett par tidligere snøfattige vintre.

38 kilometers runde

FOR TREDJE GANG: Her er bilde av de som var med i 2017. Det var første gang Re-løpet ble til Re-joggen på grunn av en snøfattig vinter. Så skjedde det igjen i 2020. Og for tredje gang i år, 2022. – Det er veldig gode muligheter til å stå av eller henge seg på flere steder underveis, om noen måtte ønske en kortere tur – hyggelig om vi bli en gjeng, sier Arne Nåtedal på vegne av Re-joggen. Foto: Privat.

Det forteller Arne Nåtedal på vegne av Re-joggen, som inviterer alle som vil med på en joggetur i samme terreng som det skulle gått et svært startfelt i nypreppa skispor til helga.

– Jeg starter søndag 6. februar klokka 08.00 fra Ramnes skole. Traseen blir mest mulig lik den originale, inkludert Hjerpetjønn-runden og Gravdal-runden, men med noen tilpasninger der den går over dyrka mark.

– Lengde cirka 38 kilometer.

Kan bli med deler av runden

Det blir et rolig snakketempo, realistisk å bruke cirka fire og en halv time eller mer, anslår Arne. – Husk mat og drikke, og piggsko/ebrodder.

– Det er veldig gode muligheter til å stå av eller henge seg på flere steder underveis, om noen måtte ønske en kortere tur – hyggelig om vi bli en gjeng, sier Arne Nåtedal på vegne av Re-joggen.

Ramnes IFs skigruppe meldte onsdag 2. februar at Re-løpet ble avlyst, etter å ha håpa i det lengste på mer snø.

Les mer om Re-joggen.

Les mer om Re-løpet.

Les mer om sport.