Skal du stemme her, så må du forhåndsstemme

FORHÅNDSSTEMMING: Du kan stemme til årets stortingsvalg i Fon og Vivestad, men da må du forhåndsstemme. Foto: Stian Ormestad.

Det vil ikke være valglokaler i Fon eller Vivestad på valgdagen i år, informerer Tønsberg kommune, nærmeste valglokale på valgdagen vil være Revetalhallen. Men du kan forhåndsstemme i Fon og Vivestad.

Les også: – Stikk og stem, da vel?

Du kan forhåndsstemme i Fon og Vivestad følgende dager:

  • Mandag 6. september klokka 14.00 til 19.00 i Fon barnehage, gymsalen.
  • Tirsdag 7. september klokka 14.00 til 19.00 på Bygdehuset Sagatun i Vivestad.

– Bruk hele stemmegivningsperioden

– Vi oppfordrer alle velgere til å benytte seg av hele stemmegivningsperioden, gjentar Tønsberg kommune i ei pressemelding, akkurat som oppfordringa var da forhåndsstemminga starta opp i Re tidligere i august.

Ellers er det mulig å forhåndsstemme hver dag fram til og med 10. september på kommunehuset på Revetal.

Valgdagen er 13. september 2021. I Re kan du da stemme ved følgende valglokaler: Revetalhallen, Ramneshallen, Våle samfunnshus og Dalheim i Undrumsdal.

Alle valglokalene holder oppe fra ni på morran til ni på kvelden på valgdagen, pluss at Revetalhallen også holder åpent dagen før, søndag 12. september, fra klokka 14.00 – 18.00.

I første versjon av denne saken sto det at det ikke var valglokale i Undrumsdal på valgdagen. Det var feil, og det er retta opp i.

STORTINGSVALGET ER I GANG: Forhåndsstemminga ved kommunehuset på Revetal er godt i gang. Her legger Lise Wåden Tandberg en teipbit ekstra på plakaten, mens Emma Nordby er klar for å ta i mot stemmer til stortingsvalget 2021. Foto: Stian Ormestad.

Les også: Rigger til forhåndsstemming i Re; – ekstra viktig i år!

Les mer om politikk, styre og stell i Re.