Last ned ReAvisa på papir august 2021

NY PAPIRAVIS: I postkassene, der folk møtes, og til gratis nedlastning på nettavisa – med ei sprek forside. Faksimile: ReAvisa august 2021.

Ny papiravis på vei til postkasser i Re og omegn, butikker, bensinstasjoner, restauranter og andre steder folk møtes – og til gratis nedlastning her på nettavisa allerede nå.

Last ned ReAvisa på papir august 2021 – gratis!

Ei ny avis er sendt i trøkken – men du kan allerede nå lese papiravisa her på nettavisa.

Utgivelse er 12. august 2021. Neste ReAvisa har frist 2. september og utgivelse 9. september 2021. Hele utgivelsesplanen finner du til enhver tid her.

Nytt gavedryss til gode formål i Re

STJERNEBARN: Fra venstre Anita Karlsen, styrer i Brår barnehage, Haddassa, Kaja, barnepedagog Whenche Broen, Vilje og Leah Elisabeth. Alle barna på Brår gleder seg til å ta gaven i bruk. Hva det er, kan du lese om i papiravisa august 2021. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Det har vært krevende korona-tider i halvannet år nå. Fortløpende oppdateringer om korona-situasjonen i Re finner du til enhver tid her på nettavisa.

Men i papiravisa kan du lese om et nytt gavedryss til gode formål i Re, for å lyse opp i ei korona-tid som forhåpentligvis går mot slutten.

Brår barnehage har vært ramma av tre runder med smitte og korona-karantene – i denne avisa røper vi at de får en etterlengta gave.

Sommerleir – og etter hvert vinterleir

SOMMERLEIR-LUNSJ: Restauranten på Revetal dekka langbord for leirdeltakerne som kom for å spise en god lunsj. Noe av det beste med Elverhøy-uka er å se hvordan deltakere som ikke kjenner hverandre fra før møtes på tvers av aldre og har det gøy sammen. Foto: Privat.

Du kan lese om sommerens Elverhøy-uke, en sommerleir som har kommet for å bli. Samtidig planlegges det vinterleir i vinterferien – på sikt er målet å ha en leir for hver årstid.

Vi har besøkt Dal gård med Grønn omsorg, tREffpunktet på Brår, og vi var med på åpningen av et nytt tilbud på det gamle sjukehjemmet på Krakken i Fon. Viktige møteplasser og tilbud til de som trenger det mest.

Og vi var også innom en lokal leverandør av elektriske framkomstmidler av mange slag i sommer, for å snakke om mer miljøvennlige lokale transport-løsninger.

Ting og tang begynner å røre på seg igjen

HISTORISK RUSLETUR: Historielagene har rusla i gang aktivitetene sine i sommer, og starter med turer utendørs i Re. Her er Ramnes historielag på tur i Fon. Foto: Håkon Westby.

Små og store oppdateringer fra lokalt forenings- og kulturliv får du som vanlig, der ting og tang begynner å røre på seg igjen etter en lang og stille korona-tid.

Vi skriver litt om det kommende stortingsvalget i høst, med info om forhåndsstemming. Det er viktigere i år, enn noen gang – på grunn av korona.

Mer om partier og kandidater fra Re kommer i den neste avisa, som kommer ut torsdagen før valget.

– Rydd forsida!

SPENNENDE IDRETTSSOMMER: Fredrik Solberg (19) er på vei til Tokyo og Paralympics. Lokalavisa møtte ham i svømmehallen der alt starta – på Revetal. Foto: Stian Ormestad.

Forsida har vi rødda helt rein og vier den til bygdas store idrettshelter denne sommeren: Skytteren Jeanette Hegg Duestad (22) som ble historisk i OL, og svømmeren Fredrik Solberg (19) som straks skal kjempe mot verdens beste i Paralympics.

Pluss mye mer godt lokalt lesestoff og nyttige annonser fra det lokale næringslivet.

Liker du ReAvisa? Da kan du løse et frivillig abonnement der du betaler så mye du vil, så ofte du vil, på vipps: 54 02 82.

Her er videoer som det vises til i papiravisa:

Her er bilder som det vises til i papiravisa:

IDYLL: Fantastisk flott sommerkonsert med Jan Eggum på Holt gård i sommer. Foto: Stian Ormestad.

Neste papiravis har frist 2. september, med utgivelse torsdag 9. september 2021. Nettavisa oppdateres som vanlig javnt og trutt.

Tips oss om gode lokale saker: Tips@ReAvisa.no.

Annonsere? Ta kontakt på Annonse@ReAvisa.no.

Hele utgivelsesplanen for 2021 finner du her.

Her finner du ReAvisa-arkivet med tidligere papiraviser.

,