Ødela grill og stakk av med stoler: – Så utrolig smålig!

Sommerfesten er årets høydepunkt. Men i løpet av natta klarte noen tjuver nesten å ødelegge hele moroa – hvem i all verden ramponerer en grill og stikker av med 39 brukte hagestoler?

Sjekk også: Eplekjekk femåring klar for en ny sesong.

I dag fredag 2. juli var det gjort klart får årets sommerfest på Revetal arbeid og kompetanse (RAK) sin butikk på Brår, Olgars.

Førti innkomne brukte hagestoler var spart opp gjennom ett helt år. Men i løpet av natt til fredag forsvant de alle – bortsett fra en.

DET BLIR SOMMERFEST – TROSS ALT! Med andre og innlånte utemøbler og grill blir det heldigvis noe av sommerfesten likevel. Men skuffelsen var stor over det simple tjuveriet natt til fredag 2. juli 2021. Foto: Privat.

Stakk av med 39 av 40 stoler

– Stolene var satt av for årets sommerfest, vaska og klargjort – og nå gjensto oppdekning og grilling, forteller en opprørt daglig leder Glenn Ellefsen på vegne av RAK-gjengen.

– Skuffelsen var stor da arbeidstakere og arbeidsledere kom på jobb. Sommerfesten er jo et høydepunkt! I ly av nattens mulm og mørke har noen forsynt seg av alle de nyvaska grønne plaststolene, med unntak av en blå. Den ble stående igjen.

I tillegg har de ubudne gjestene ødelagt grillen. – Helt utrolig!

– Elendig samvittighet!

– Så utrolig smålig tjuveri fra vår bedrift. Vi får håpe dette leses mens tjuvene enten nyter sin sommermat godt plassert på stolene, eller kanskje når de selger stolene uten å skrive ut kvittering. Med elendig samvittighet!

– Vi avholder uansett sommerfest på RAK. Vi lar oss ikke vippe av pinnen, forteller Glenn på vegne av RAK-gjengen til ReAvisa.

De har tromma sammen andre og lånte utemøbler og grill for å likevel gjennomføre årets høydepunkt – heldigvis.

En viktig Re-bedrift

RAK (Revetal arbeid og kompetanse), tidligere ASVO Revetal, er en attføringsbedrift der det produseres varer og tjenester av mange slag.

De er en viktig tiltaksarrangør for NAV her i Re og nye Tønsberg kommune, med visjonen «vi åpner dører»:

– Vårt mål er å legge til rette for et aktivt yrkesliv, på RAK eller i det ordinære arbeidsmarkedet, heter det på deres nettside.

SOMMERFEST: Daglig leder Glenn Ellefsen på en tidligere RAK-sommerfest på Olgars. Nå blir det heldigvis fest – i sommer igjen – til tross for frekke tjuver på ferde natt til fredag 2. juli 2021. Arkivfoto.

Sjekk også: RAK-gjengen har et eplekjekt gave-tips til deg.

,