Stor suksess i fjor: – Og nå hopper vi i det igjen!

FANTASTISKE LANGEVANN: Deltakerne i fjor bader og koser seg på Langevann, som en fin avslutning på ei fantastisk Elverhøy-uke. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Påmeldinga er nå i gang til sommerens Elverhøy-uke som kan by på friluftsliv, teater og musikk. Uka avsluttes i sommer som i fjor med en overnattingstur til Langevann.

Les mer om Elverhøy-uka i fjor i ReAvisa på papir august 2020.

Elverhøy kulturhus arrangerer i samarbeid med firmaet Omsorg og Aktiviteter Elverhøy-uka 2021 – og det over samme lest som i fjor:

– Midt i sommerferien inviterer vi barn og ungdom fra 5. til 10. klasse til et firedagers opplegg med varierte, spennende og morsomme aktiviteter.

Tre forskjellige tilbud

SMITTEVERN: Her øver skuespiller-spirer på Kulturhuset Elverhøy. Håndspriten er aldri langt unna – det er ett av mange smitteverntiltak i korona-tid, i fjor som i år. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Årets datoer er fra og med 17. juli til og med 20. juli, og det blir følgende aktiviteter: Friluftsliv, teater og musikk – der deltakerne får tips, hjelp og opplæring av proffe voksne innenfor hvert sitt felt.

– Vi håper dette kan skape glede, engasjement og videre interesse for alle som blir med. Dette er et lavterskeltilbud, så de som kommer trenger ikke ha med utstyr, men om dere har, så er det lov å ta med.

Det tillates i skrivende stund 40 deltakere, der de fordeles med ti på musikk, ti på teater, og tjue på friluftsliv under åpen himmel.

Avslutter med overnattingstur til Langevann

GOD MAT – HELE ELVERHØY-UKA LANG: Takket være sanitetsforeningene i Re. Thorild Trolsrud fra Hjerpetjønn sanitetsforening tok første kjøkkenvakt i Elverhøy-uka i fjor sammen med Lajla Brekke. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Arrangørene minner om at arrangementet kan bli påvirka av smittevernsregler som er gjeldende da. I fjor fikk de det til som planlagt – tross korona – og det er målet også for denne sommeren.

– Alle leirdeltagerne har mulighet for overnatting på Langevannet fra 19. juli til 20. juli, forteller en av ildsjelene bak arrangementet, årets Ridder av Re Frank Wedde.

Det var en fantastisk avslutning på uka i fjor, der alle leirdeltakerne fikk møte hverandre på tvers av gruppene til en fin overnattingstur på idylliske Langevann.

Pakkepris som inkluderer alt

MUSIKKGRUPPA: Deltakerne fant kjapt tonen i fjorårets Elverhøy-uke. Også i år blir det ei musikkgruppe på Kulturhuset Elverhøy. På bildet underviser Frank Wedde. Foto: Privat.

Hele opplegget koster 1.300 kroner, og det inkluderer fire dager med aktiviteter, mat, utstyr, transport, pluss overnatting på Langevann – det siste er valgfritt.

– Om økonomi er vanskelig – ta kontakt med Lars Jensen på epost larsjensen1995@outlook.com så forsøker vi å løse dette, forteller Frank.

Påmelding kan også sendes på epost til larsjensen1995@outlook.com.

Påmeldinga er i gang!

Alle påmeldinger må inneholde fullt navn, alder, foresattes navn og telefonnummer, adresse, eventuelle allergier, pluss tillatelse til å bli fotografert til bruk i ReAvisa og som reklame for videre arrangementer.

Påmeldinga er nå i gang, og det er i skrivende stund ledige plasser, forteller Frank til ReAvisa.

– Vi tar i mot påmelding til det enten er fullt eller seinest fram til tre dager før uka starter.

SOMMER, SOL OG LANGEVANN-IDYLL: I fjor sommer ble Elverhøy-uka en suksess fra første forsøk, tross korona. I år hopper Kulturhuset Elverhøy og Lars Jensen i det igjen med friluftsliv, teater og musikk – og overnattingstur til Langevann. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Les også: – Vi liker å skuespille! Ikke sitte stille!

Les mer om Kulturhuset Elverhøy.

,