Nå starter skitreningene opp igjen på Bibo

LENGTER ETTER VINTER OG SNØ: Mange venter i spenning til det ser slik ut igjen i Re. Forberedelsene er allerede denne uka i gang til vintersesongen. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Nå kommer vinter’n, nå kommer den kalde, fine tida – og IL Ivrig ruster seg for en ny skisesong.

IL Ivrig viste seg fram i solskinnet: – En fantastisk dag!

Allerede denne tirsdagen, den første etter høstferien, er det tirsdagstrening på Bibo idrettsanlegg i Våle.

RULLESKIFESTIVAL: Skisesongen er på en måte aldri over på Bibo. For i sommerhalvåret er det rulleski som gjelder – som her med rulleskifestival i september i år. Her ser vi Hågen Knotten (8) i fint driv. Foto: Stian Ormestad.

Og det blir det hver tirsdag framover, gjennom hele vinteren.

– Kom og prøv!

Treninga er delt opp i to grupper: Blå gruppe med 6 – 10 åringer, og rød gruppe for 11-åringer og eldre. Treningstida er fra klokka 18.00 til 19.30. Oppmøte utenfor Vålehallen.

– Er du nysgjerrig på hvem vi er og hva vi driver med? Ikke nøl med å ta kontakt eller å møte opp. Vår aktivitet passer for absolutt alle, melder IL Ivrigs skigruppe i en epost til ReAvisa.

Og du trenger ikke være medlem av skigruppa for å delta.

Skimoro for alle

Trening for den yngste gruppa har fokus på lek, moro og allsidig aktivitet, mens den eldste gruppa har litt mer fokus på spesifikk trening inn mot en ny skisesong, men også her er det fokus på lystbetonte aktiviteter som passer alle.

– Første del av økta starter normalt utendørs. Deretter trekker vi inn i Vålehallen og tar siste del av økta der, informerer Thomas V. Langedrag på vegne av IL Ivrigs skigruppe.

Han og skigruppeleder Inge Hestnes kan kontaktes for mer info på epost langrenn@ivrig.no eller telefon 90 56 87 94 (Thomas) / 93 43 99 99 (Inge).

Først tirsdagstreninger – så poenglangrenn

– Ta med tøy og sko til både inne- og uteaktivitet, er rådet, og: – Foreldre er alltid velkommen til å delta i treninga.

– Vi holder på med tirsdagstreninger fram til snøen kommer og poengrenn overtar, informerer Thomas:

– Håper vi ses tirsdager på Bibo!

Les mer om sport i Re.