Inviterer til første visning: – Det blir så utrolig fint her!

SALGSSTART: Ingar Bergan og Sebastian Holmene er begge selgere og prosjektledere i Snekkerkompaniet AS. Foto: Stian Ormestad.

Krakkenfeltet utvides med store og solrike tomter på høyden bak det allerede etablerte boligfeltet. – Dette brenner vi veldig for, forteller gutta bak prosjektet.

Dette kunne du lese først i ReAvisa på papir september 2020.

– Vi kunne jo bare tenke oss potensialet da det bare var skau her – og se nå!, peker Ingar Bergan og Sebastian Holmene i Snekkerkompaniet stolt.

Tirsdag 15. september blir det visning her, og de gleder seg til å vise fram det de har på gang på Krakken.

HAR TRUA: Ingar Bergan og Sebastian Holmene realiserer nå drømmeprosjektet på vegne av Snekkerkompaniet AS. Foto: Stian Ormestad.

Store og solrike tomter

For på Krakken skjer det noe, på høyden i bakkant av den siste utvidelsen av det landlige byggefeltet som skjedde for en del år siden.

Her opparbeides ti tomter, som nå legges ut for salg. Ingar Bergan fra Svinevoll og Sebastian Holmene fra Nøtterøy er selgere og prosjektledere på vegne av Snekkerkompaniet.

– Det blir store tomter, ikke en eneste tomt er under 1,1 mål, og du får mye for penga med priser fra 790.000 kroner pluss omkostninger, forteller gutta til ReAvisa.

– Kom og se sjøl!

– Men det som er så rått, er jo beliggenheten!, sier de engasjert.

De har drømt om å få realisere dette prosjektet lenge, helt siden de gikk her i busk og kratt og så for seg hvor flott dette ville bli.

FERDIG OPPARBEIDA TOMTER: Strøm, fiber, vann og kloakk ligger helt inn til tomtene, som er ferdig grovplanert og byggeklare. Foto: Stian Ormestad.

– Jeg har gleda meg veldig til å se dette ta form, sier Ingar. Nå er alt klart, med veier og strøm, fiber, vann og kloakk til ferdig grovplanerte tomter.

Her kan kjøperne bestemme det meste sjøl. Snekkerkompaniet leverer et stort utvalg Norbo-hus, enten nøkkelferdig eller bare råbygg som kjøperne kan
legge ned en god del egeninnsats i, både innvendig og på utearealer.

PRISLISTE: Ingar og Sebastian rigger i stand til aller første visning i tomtefeltet. Foto: Stian Ormestad.

– Kom og se sjøl!

Ingar og Sebastian er i siste innspurt før første visningsdag i tomtefeltet tirsdag 15. september fra klokka 17.00 til 19.00. Da kan folk komme og se sjøl og få mer informasjon om prosjektet.

– Framdrift kommer an på salget, men alt er klart fra vår side til å sette igang, forteller gutta til ReAvisa. Med bare ti tomter vil det uansett ikke bli en byggeplass i lang tid, antas det. Noe som kan være tilfelle i større byggefelt-prosjekt.

Krakken er et lite og koselig byggefelt, og dette er en forlengelse og utvidelse av det som allerede eksisterer. Her bor man landlig, men du har kort vei til det meste likevel:

Reine Re-idyllen

– Jeg mener det er kort vei til Revetal, og barnehagen ligger rett borti gata her på Krakken. Disse tomtene får lysløypa og flott natur rett uttafor døra, og vi anlegger en felles plen og samlingsplass i tilknytning til lysløypa.

– Der ligger det også en flott akebakke ned mot det allerede etablerte byggefeltet, peker Ingar.

Alle ti tomtene ligger i en blindvei, uten gjennomgangstrafikk. – Her blir det helt perfekt, spesielt for barnefamilier.

– Det blir så utrolig fint, reine Re-idyllen!

LEKEPLASS: Her blir det et fellesområde for det nye feltet, med akebakke til venstre. – Tenk å lage hoppbakke her om vinteren, a’! Foto: Stian Ormestad.

– GLEDER OSS! Snekkerkompani-gutta gleder seg til å vise fram det nye delfeltet som skal vokse fram på Krakken. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om boligbygging i ReAvisa-arkivet.

Dette kunne du først lese i papiravisa – last ned gratis!

,