Revetaldagene blir til «Revetaluka» i sommer

VELKOMMEN! Senterleder på Re-torvet Tom Bøyesen ønsker velkommen til Revetaluka, i en sommer der det ikke lar seg gjøre å arrangere de tradisjonelle Revetaldagene. Foto: Stian Ormestad.

Revetaldagene avlyses ikke, men omgjøres til «Revetaluka» fra mandag 22. juni til og med lørdag 27. juni. – Vi må jo finne på no’ sprell, denne sommer’n au!

Les også: – Om vi skal bytte navn på Re-torvet? Det skjer ikke!

Revetaldagene tre dager til ende med tivoli, leker og moro – og matfestival med kortreiste matboder og smaksprøver – utgår av naturlige grunner.

– Sånn må det bli i ei tid med restriksjoner og når vi ikke skal samles i store mengder, forteller senterleder Tom Bøyesen om sommerens store happening.

Litt sånn på sparket

– Men vi må jo finne på noe – i en mindre skala og godt innafor de retningslinjene som til enhver tid gjelder. Så da rigger vi istedenfor til «Revetaluka» hele uka fra 22. juni til og med lørdag 27. juni, der vi kan strekke aktiviteten og fordele folketilstrømningen over flere dager.

FORSKRIFTSMESSIG SPRELL OG MORO: Korona-situasjonen fører ikke til avlysning av Revetaldagene, men heller en omgjøring til «Revetaluka», hele uka fra 22. juni til og med lørdag 27. juni. Foto: Stian Ormestad.

Det skal bli noe moro for unga, og det blir gode tilbud – men ikke tradisjonelle «løp og kjøp»-tilbud. Det blir kulturinnslag, som tidligere.

Men mye må tas på sparket, utifra korona-restriksjoner som kan endres kjapt i disse tider.

Kommet seg gjennom krisa

– Det er bare å følge med og stikke innom. Vi må jo finne på no’ sprell her på Revetal, sier en optimistisk senterleder som kan fortelle at Re-torvet har kommet seg greit gjennom korona-krisa:

– Alle er med på laget, noen har fått seg en på nesa, andre har hatt mer å gjørra enn noen gang. Men alle har overlevd, og nå er vi tilbake på sporet:

– Alle på senteret er tilbake til normale åpningstider til uka!

Normaliserer seg mer og mer, dag for dag

At Re-torvet fortsatt står samla på beina, var viktig. I Re drar alle hverandre opp og fram, som en del av et samla tilbud som trekker folk til bygdebyen vår.

– Utrolig viktig og gledelig, sier en senterleder som ser at alt normaliserer seg mer og mer, dag for dag.

– Og det er vi veldig, veldig glade for!

Sommer, sol, sommermagasin: Hva er ditt beste tips?

ReAvisa vil fortsatt være gratis, men mange spør om å få bidra med en liten slant.
Vi har Vipps 54 02 82 / konto 1506.09.87979.

Her kan du lese alt om korona-krisa i Re.

,