Tre idrettshaller i Re åpner igjen til uka

Ramneshallen, Revetalhallen og Vålehallen åpnes så smått opp igjen fra og med den kommende uka.

Les også: Idrettsmerke-prøvene i Re starter opp igjen til uka.

Korona-situasjonen var kroken på døra for organisert idrett i Re, og de kommunale idrettsanleggene ble stengt av smittevernhensyn.

ÅPNES IGJEN: Revetalhallen, Res nyeste idrettshall. Foto: Stian Ormestad.

Utendørsanlegg åpnet opp igjen for begrensa bruk for en drøy måned siden. Hallene har fortsatt vært stengt. Fram til nå.

Tre idrettshaller i Re

Ti kommunale idrettshaller i nye Tønsberg åpnes for kveldsbruk fra og med mandag 18. mai, melder Tønsberg kommune i en pressemelding.

Av de ti er tre i Re: Ramneshallen, Revetalhallen og Vålehallen. Andre samfunnshus, kafeteriaer og møterom i Re er fortsatt stengt inntil videre.

Lag og foreninger som benytter de kommunale idrettsanleggene får direkte informasjon fra kommunen treningstider og retningslinjer for bruk, heter det.

Kan bli stengt igjen

De generelle retningslinjene tilsier maks tjue personer, en meter avstand. Hvis du er sjuk eller har symptomer på sjukdom, kan du ikke bruke anlegget.

Det skal unngås berøring – ingen high fives eller fysisk berøring av hverandre. Det er klisterforbud inntil videre. Garderober er også stengt inntil videre.

Dersom råd og anbefalinger ikke blir fulgt vil anlegget kunne bli stengt, understrekes det fra kommunalt hold.

Veileder for smittevern

– Det forutsettes at lag og foreninger som benytter idrettshallene har gjennomgått veilederen for smittevern for idrett og eget særforbunds koronavettregler, heter det i pressemeldinga fra nye Tønsberg kommune.

Les mer om lokalt idrettsliv i ReAvisa-arkivet.

Sjekk samlesida om korona-krisa i Re.