Re motorklubb kjører korona-kortesje 1. mai

ET SIKKERT VÅRTEGN: Hestehov i veikanten og entusiastbiler på veiene. Foto: Stian Ormestad.

Korona-situasjonen stikker ikke kjepper i hjula for det årlige vårslippet til Re motorklubb. Det blir kortesje gjennom Re, men ingen samling i etterkant.

Vårslipp for Re motorklubb – se bildene fra i fjor!

Det blir som vanlig oppmøte på Høyjord skole 1. mai fra cirka klokka 11.00, og avreise blir klokka 11.45.

Det er viktig å overholde alle korona-regler hva angår avstand og hygiene, oppfordrer den lokale motorentusiast-klubben.

Ei lang rekke med flotte og spesielle kjøretøy

MOTORPRAT: Godt å få noe annet å prate om, enn korona. Bildet er fra fjorårets 1. mai-tur. Foto: Stian Ormestad.

KORTREIST FERIE: En flott ekvipasje klar for norgesferie i disse korona-tider? Bildet er fra fjorårets kortesje. Foto: Stian Ormestad.

ORGANISERER: Steinar Gulli i Re motorklubb dirigerer her rundt 200 biler på plass til oppstilling for fjorårets 1. mai-tur. Foto: Stian Ormestad.

Og det gjelder både for de som er med i kortesjen, og alle som kommer til å samle seg langs Re-veiene for å se den lange rekka med flotte og spesielle kjøretøy.

Re motorklubb er ingen rein veteranbilklubb, men en motorklubb for alle entusiaster – enten det er gamle eller nyere motoriserte kjøretøy og innretninger.

Så her er alle velkomne til å bli med, så lenge du har en entusiastbil. Det er ingen påmelding.

Fine bilturveier i Re

Turen går på fine bilturveier i Andebu og Re, fra Høyjord via Hjerpetjønn, Askjer bru, Tinghaug, Brår, over Bispeveien på Revetal.

Så går turen opp Kåpeveien, videre til Våle, Svinevoll og tilbake til Revetal, forteller Steinar Gulli på vegne av Re motorklubb.

– På Revetal avslutter vi og oppløser kortesjen, uten noen samling etterpå, gitt korona-situasjonen.

OBS: – En liten endring i ruta blir at vi kjører ruta fra Tinghaug forbi Kjell Foss via Fon til Svinevoll, Våle, Hengsrød. Inn Kåpeveien til Revetal og avslutter der!, melder Steinar Gulli til ReAvisa etter at denne saken ble lagt ut.

Les også: Ut på Re motorklubb-tur – aldri sur!

PUBLIKUM: Langs løypa står det også oppstilt flotte biler av mange slag. Som denne gjengen som bobla over under fjorårets vårslipp. Foto: Stian Ormestad.

Se alle bildene fra Re motorklubbs 1. mai-tur i fjor.

Les mer om Re motorklubb i ReAvisa-arkivet.

Her kan du lese alt om korona-krisa i Re.

, ,