Kappkjøring i 200 km/t og flere førerkortbeslag

I løpet av helga har politiet stoppa flere biler på E18 i forbindelse med det de mistenker er kappkjøring på offentlig vei.

Brannen på middelalderplassen: Politiet har fått flere tips.

Den ene meldinga etter den andre tikka inn i løpet av helga, fra Politiet i Sør-Øst som holdt et øye med E18 gjennom Vestfold.

Flere ble fotgjengere etter å ha kjørt for fort – både der det er 110-sone, og ved veiarbeid der hastigheten er satt ned til både 70 og 50 km/t.

En råkjører stakk av og ble borte vekk

– Politiet har målt hastigheter på over 200 km/t. Flere har fått sine førerkort beslaglagt på stedet, melder Politiet i Sør-Øst. 

Men en bil som susa forbi Gulli i over 200 km/t fant aldri politiet igjen.

De som er blitt stoppa, er stort sett unge menn på rundt pluss-minus 20 år.

Fartsovertredelser både her og der

Et gjentakende problem er for høy hastighet på Høyjordveien. Her har det fordufta mange førerkort, men i helga ble det «bare» skrivi ut forelegg.

Her kjører fortsatt den ene bilisten etter den andre for fort forbi UPs laserkontroll, på det samme faste stedet som UP har stått i flere år nå.

Søndag kveld 19. april var resultatet tre forenkla forelegg, der høyeste målte hastighet var 79 km/t i 60-sona.

Les mer om fartskontroller i ReAvisa-arkivet.

STAMGJESTER: Her stiller UP seg opp med fartskontroll og håver inn fartssyndere langs Høyjordveien. Foto: Stian Ormestad.

POLITIKONTROLL: Kappkjøring på E18 og fortsatt for høy fart i 60-sona på Høyjordveien. UP hadde nok å henge fingra i i Re og omegn denne helga. Illustrasjonsfoto: Stian Ormestad.

Les flere saker fra politiloggen i Re.

,