Otto junior jammer til inntekt for en god sak: – Jeg elsker å spille, og tenkte at det var en fin kombinasjon!

INVITERER TIL VIRAL KONSERT: Otto Lagarhus junior (14) kjører en livekonsert på Facebook i påska. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Res store gitartalent har jamma med store navn som Little Stevens og Knut Reiersrud. Onsdag jammer 14-åringen hjemmefra sammen med storesøster, til inntekt for Re VGS sitt Prosjekt Peru.

Otto junior (13) jamma med Little Stevens: – Han smilte til meg, og jeg smilte tilbake!

Hadde det vært normale dager og ikke korona-krise i verden, hadde Otto Lagarhus junior fra Ramnes farta verden rundt og spilt gitar. Som da han jamma med Little Stevens på Notodden Bluesfestival, for eksempel.

JAMMER MED LITTLE STEVENS: Otto Lagarhus junior var med på Little Stevens bluesakademi under Notodden bluesfestival. Den prestisjefylte musikkskolen ble avslutta med en jam, der Re-gutten delte scenen med legenden. Foto: Privat.

Fjoråret var rett og slett fullt av store gitaropplevelser for Otto junior, som er artistnavnet til en 14-åring som drømmer om å leve av musikk.

Alle inntekter går til Prosjekt Peru

I år blir det derimot dårlig med farting, men gitaren får likevel kjørt seg. Timesvis, hver dag. For denne gutten elsker å spille gitar.

Og på onsdag skrur Otto på Facebook-kamera, og livestreamer en jamsession sammen med storesøster Synnøve Lagarhus (18).

Alle som vil kan vipse penger, og alt som kommer inn går uavkorta til Prosjekt Peru, som Re videregående skole har vært en del av i mange år.

Elsker musikk, og liker å hjelpe

– Vi elsker å spille musikk, og vi tenkte at det var en fin kombinasjon!, forteller Otto og storesøster Synnøve til ReAvisa.

Prosjekt Peru er en innsamlingsaksjon hvert år til inntekt for et barnehjem og en skole i Monsefu, Peru.

Det sier seg sjøl at årets innsamling også blir ramma av korona-restriksjoner.

SØSKENJAM: Otto og Synnøve sammen på scenen ved en tidligere anledning. Foto: Privat.

– Vi vil jo gjerne støtte barnehjemmet i tøffe tider, det er veldig viktig. Og de trenger virkelig hjelp nå, det er korona-utbrudd og utbrudd av denguefeber.

Vips så mange kroner du vil for konsertbilletten

– Så vi vil gjerne hjelpe dem, forteller Otto og storesøster Synnøve til ReAvisa.

Konserten med Otto junior + Synnøve starter klokka 20.15 onsdag 6. april, og Facebook-eventet finner du her (ekstern lenke).

Alle som vil kan vipse et valgfritt beløp for konsertbilletten til 19256, eller sette inn penger på kontonummer 7143 11 45817.

Les også: – Drømmen er å kunne leve av å spille gitar!

Stille i Re – se video:

ReAvisa vil fortsatt være gratis, men mange spør om å få bidra med en liten slant.
Vi har Vipps 54 02 82 / konto 1506.09.87979.

Sjekk samlesida om korona-krisa i Re.

,