Her jammer Otto junior (13) med Little Steven: – Han smilte til meg, og jeg smilte tilbake!

Otto junior har hatt en drømme-gitar-sommer: Han har spilt gitar hjemme hos legenden Knut Reiersrud, jamma med Little Steven på Notodden bluesfestival, og i familieferien i Frankrike ble det jazz-jam og spilling på gata – se video over!

Les mer om Otto junior i ReAvisa, august 2019 – last ned gratis!

Otto Lagarhus junior (13) fra Ramnes, med artistnavnet Otto junior, er et av landets største gitartalent.

JAMMER MED HELTEN: Little Steven, kjent som gitaristen til Bruce Springsteen og skuespilleren fra Lillyhammer, sammen med Otto Lagarhus junior (13) på scenen under årets Notodden bluesfestival. Foto: Privat.

Han er helt gira på å en dag kunne leve av musikk.

– Little Steven sto rett ved siden av meg! Jeg spilte med Little Steven!

I mai spilte Otto på Guitar hero-festival i Tyskland. Første helga i juni spilte han på Rådhusplassen i Oslo, under Musikkfest Oslo.

Og gitargutten fra Re ble plukka ut til Little Stevens blues school under Notodden bluesfestival nå første helga i august.

På tampen av bluesskolen skulle Otto få stå på scenen med sin aller største helt: Little Steven.

Han kom opp på scenen og slang seg med på en jam:

– Han sto rett ved siden av meg! Jeg spilte med Little Steven! Kongen sjøl! Han smilte til meg! Og jeg smilte tilbake!

Spiller på Vivestad høstmarked til helga

Til og med i familieferien i Frankrike ble det jazz-jam på seine sommerkvelder og spilling på gata for gitar-gutten fra Re.

Gitarer virker som magneter på nevene hans, og han får lov å slenge seg med – og imponerer alle på sin vei.

Nå står Vivestad høstmarked 17 – 18. august for tur. Det var her han fikk prøve seg for aller første gang i fjor, på en offentlig scene med et stort publikum.

Det var på mange måter her det hele starta, forteller Otto junior til ReAvisa.

Les mer om Otto junior i august-avisa

JAMMER PÅ GATA I NICE: Også familieferien i Frankrike ble prega av Ottos lidenskap for gitarspilling. Her rocker Otto sammen med gatemusikanter i Nice. Foto: Privat.

Til helga kommer Otto junior tilbake, med sitt eget lokale band. 

Les mer om drømmesommeren og møtet med Little Steven, og om Vivestad høstmarked og alt det som skjer der i tillegg til konsert med Otto junior, i august-avisa.

Den ligger i postkassene i Re, gamle Hof og gamle Andebu onsdag 14. august 2019, i tillegg til at den kan hentes i avisstativ overalt folk møtes i Re, på Vivestad høstmarked, og papiravisa kan lastes ned her på nettavisa ReAvisa.no – gratis.

GITARTALENT: Otto Lagarhus junior (13) fra Ramnes har opplevd mye allerede i sin korte gitarkarriere, og han har allerede fått flere fans – deriblant legendene Knut Reierstud og Little Steven. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om Otto junior i ReAvisa, august 2019 – last ned gratis!

Les mer om kultur og musikk i ReAvisa-arkivet.

, ,