Vivestad bygdekvinnelag vokser – og nå er det ungdommen som melder seg inn!

FLATBRØDKURS: En gammel tradisjon videreføres til nye generasjoner, i regi av Vivestad bygdekvinnelag. ReAvisa var i fjor på flatbrødbakekurs-besøk på Sagatun i Vivestad. Foto: Stian Ormestad.

Snittalderen i Vivestad bygdekvinnelag går mot strømmen – nemlig nedover.  Her må alle innflyttere regne med å få et bank på døra i håp om å bli bedre kjent.

Les også: Full rulle på Sagatun!

Per i dag er det 35 medlemmer i Vivestad bygdekvinnelag.

– Vi har fått flere nye medlemmer det siste året, og det er ungdommen som melder seg inn!, sier en begeistra Margot Krøglid til ReAvisa.

– Det synes vi er kjempebra!

Vil vise fram Vivestad til ny-ordføreren i nye Tønsberg kommune

Sekretæren i bygdekvinnelaget kan skilte med mye spennende på planen for i år.

Det aller første som skjer nå, er et åpent møte på Bygdehuset Sagatun onsdag 26. februar klokka 19.00:

– Tema er beredskap, og vi får besøk av ordfører Anne Rygh Pedersen som vil snakke om temaet. Vi ønsker samtidig også å gjøre bygda kjent for ordføreren og ikke minst bli kjent med henne.

Der skal ordfører-Anne få høre om idrettslag, ungdomslag, bygdekvinnelag, bondelag, 4H, badstua, høstmarked, bingo med mer i Vivestad.

Det blir kaffe/te og litt å bite i, loddsalg, og bygdekvinnene ønsker hele bygda velkommen til en hyggelig kveld.

Strikking, litteratur, avleggere, bier og honning

Videre på planen i år er strikkekafe i bygdestua på Sagatun torsdag 19. mars, onsdag 22. april blir det omvisning på Revetal bibliotek, torsdag 28. mai er det avleggerauksjon, torsdag 25. juni blir det sommeravslutning på Merkedammen.

Byggkorn og marsipanroser står på agendaen torsdag 27. august, møtet er hos Barbro B. Stokke. Så blir det bier og honning med Roar Ree Kirkevold torsdag 24. september, før det på tampen av året er både årsmøte og et fyldig førjulsprogram for Vivestad bygdekvinnelag.

Styret består i år av leder Ambjørg Akerholt, telefon 924 58 433, videre styremedlemmer Kari F. Stokke, Grete Vallumrød, Margot Krøglid og Brith Skjeggestad.

Vi skreiv en større sak om bygdekvinnene i ReAvisa, august 2018.

Les mer om foreningsliv i Re.

, ,