Revetal bibliotek har vårprogrammet klart

LOKAL RE-FORFATTER: Leif Knudsen (74) skal bokbades på Revetal bibliotek over jul. Foto: Stian Ormestad.

Et spennende vårprogram med noe for enhver smak og alle aldre.

Les også: Her blir Revetal bibliotek åpnet – se bildene!

Fra 1. januar 2020 er alle tre bibliotekene Revetal bibliotek, Tjøme bibliotek og biblioteket i Tønsberg i samme bibliotekfamilie, informerer de i en felles pressemelding:

EN DEL AV BIBLIOTEKSFAMILIEN: Revetal bibliotek inngår nå i et trehoda bibliotekstroll, sammen med Tønsberg og Tjøme. Foto: Stian Ormestad.

– Sammen skal vi jobbe for å være relevante for deg, også i framtida!

Noe for enhver smak og alle aldre

– Vi har, sammen med mange gode samarbeidspartnere, jobba hardt for å lage dette mangfoldige vårprogrammet, sier stolte biblioteksjefer både her og der:

– Du kan velge blant mye. Enten du er 3 år og liker en familieforestilling med Kattas figurteater, 9 år og vil høre om dyras beste sjekketriks, eller 15 år og vil oppleve Level BackUp Live.

– For deg som er student eller voksen, kan du oppleve blant annet et forfattermøte med Demian Vitanza og en tidligere fremmedkriger, Norsk Pop-poesi med Mona B. Riise og Daniel Kvammen, og konsert med den svenske musikeren og tekstforfatteren Oscar Danielson.

– I tillegg til dette har vi to nye programserier: «Boka i mitt hjerte» og «Feminisme».

Bli bedre kjent med en lokal bokdebutant

På Revetal bibliotek skjer det mye allerede i årets første måned: Lørdag 18. januar kan du komme på biblioteket og dekorere ditt eget boknett.

Onsdag 22. januar er det forfattermøte med en lokal bokdebutant på tampen av dette året: Reingen Leif Knudsen som ga ut boka «Haram – det forbudte».

Onsdag 29. januar blir det enda et forfattermøte på Revetal bibliotek: «Hjerter i takt og utakt» med Heidi Bjørnes fra Tønsberg.

Videre er det blant annet Kinotek for barn med «Rive-Rolf krasjer internett» 18. februar og tre dager videre på rad, med tre andre filmer.

Villmarksforedrag og gjenskaping av naturens gang

Tirsdag 10. mars blir det «Villmarksforedrag med Monsen og Mattis».

Lørdag 4. april blir det familieforestilling med «Solsikkeblomst», der forteller Pia Lundberg gjenskaper naturens gang ved hjelp av musikk og lys.

Revetal bibliotek informerer også om at det mandag 16. desember vil være stengt bibliotek, på grunn av sammenslåing av bibliotekbaser og nettsider med de andre bibliotekene.

– Alle våre tjenester på nett vil være nede denne dagen.

Les også: – Boka er basert på en sann historie, der fantasien har løpt litt løpsk.

Les også: Her blir Revetal bibliotek åpnet – se bildene!

Les mer om Revetal bibliotek.

,