Endelig ryddes det opp i rundkjøringa på Revetal

OPP FRA GRØFTA: Den lille kassebilen har stått i grøftekanten i rundkjøringa som forbinder Regata og Revetalgata helt siden uhellet fredag kveld 8. november. Foto: Stian Ormestad.

11 dager etter at den havna uttafor rundkjøringa, blir bilen berga opp fra grøfta og frakta bort.

Les også: Trafikale problemer i rundkjøringenes bygdeby.

Det var Viking i Vestfold, ved Bilberging Vestfold AS, som var på plass og gjorde jobben, på oppdrag fra Tønsberg kommune.

Teknisk etat – med ansvar for blant annet veiene i Re – var den første etaten som ble slått sammen foran kommunesammenslåingen som er endelig fra 1. 1. 2020.

Ble liggende i grøfta

Men Re-aksjonen har latt vente på seg. For den utenlandsregistrerte bilen har ingen tatt ansvar for å fjerne, før i dag – en uke og fire dager etter at den tippa ut i grøfta.

Fra Bilberging Vestfold AS får ReAvisa opplyst at alle oppdrag de reiser ut på er bestilt av enten forsikringsselskap, bileier eller -fører, eller som nå: En veieier.

Bilen er velkjent på andre siden av tråden. Det har kommet mange henvendelser om den, der den har blitt liggende i grøftekanten i rundkjøringa Regata / Revetalgata, dag ut og dag inn.

Nye Tønsberg punger ut

– Det har vært flere henvendelser fra publikum som mente det var greit å få vekk bilen. Men vi rykker nå ut på oppdrag fra Tønsberg kommune, får ReAvisa bekrefta.

Regninga skal tilslutt havne hos bileier, som må bla opp når vedkommende henter ut bilen. Tønsberg kommune må legge ut for jobben så lenge.

Det var fredag kveld 8. november at bilen tippa ut i grøftekanten. Bilføreren framsto som beruset, meldte Politiet i Sør-Øst som hadde en patrulje på stedet. Det var ingen personskader.

Les mer: Utforkjøring i rundkjøringa på Revetal.

BOMTUR: Bilen sto godt uti grøfta i rundkjøringa fredag kveld 8. november – og her ble den stående helt fram til tirsdag formiddag 19. november. Foto: Stian Ormestad.

Ikke en, ikke to, ikke tre, ikke fire, men FEM biler i grøfta!

Les flere saker fra politiloggen i Re.

,