Re motorsport inviterer til fartsfest

NM I RE: Norgeseliten møtes på Ødegården helga 8 – 9. juni 2019. Foto: Stian Ormestad.

Re motorsport går inn i en travel juni-måned, med blant annet NM-runde 8 – 9. juni – og her kan du få oppleve fartsfesten på nært hold!

Se bilder fra Re motorsports klubbløp.

Det har blitt arrangert NM i motocross på Ødegården i gamle Ramnes, nye Re, og snart enda nyere Tønsberg kommune, i over 50 år.

PRØVEKJØRINGSDAG: Lørdag 22. juni kan alle barn som har lyst til å prøve motocross komme til Ødegården! Foto: Stian Ormestad.

Årets dato er 8 – 9. juni, og det ventes mellom 150 og 200 deltakere når norgeseliten skal kjempe om NM-poeng. 

Vil du hjelpe til?

Det meste er på stell, og det er lagt opp til flere dugnader på banen fram til fartsfesten – både 4. og 6. juni. Og det trengs folk til mange forskjellige dugnadsjobber, forteller Sissel Terjesen på vegne av klubben:

– Vi trenger flere funksjonærer som kan hjelpe til som for eksempel flaggvakt, i kiosken, sekretæriat og andre arbeidsoppgaver denne helga. Vil du bidra, så si ifra på post@remotorsport.no eller sms/ring 46419660.

KYNDIG VEILEDNING: Her i Re har vi en av landets flotteste motocrossbaner. Har du lyst til å prøve, er det fritt fram under kyndig veiledning av folk med lang fartstid innen sporten. Foto: Stian Ormestad.

Og hun minner om at siste ordinære trening før NM blir lørdag 1. juni. Videre i juni blir det treningsgruppe med Mikkel Mikkelsen hver torsdag.

Prøvekjøringsdag

Og kanskje den største happeningen, som har vært en stor suksess i flere år:

Lørdag 22. juni blir det en ny prøvekjøringsdag på Ødegården, der barn kan komme og teste ut sporten.

Det er en populær dag, så det er bare å krysse datoen av i kalenderen med en gang. Re motorsport lover mer info når lørdagen nærmer seg på sin Facebook-side.

PÅ KLUBBLØP: Fjorårets klubbløp, fra venstre Audun Hegg fra Revetal, Timian Hansen fra Revetal, Benjamin Breyholtz fra Skjeggestadåsen, og Hans Andre Holtung fra Fon. Foto: Stian Ormestad.

Les også: Her får Re motorsport Re kommunes kulturpris.

Se bilder fra Re motorsports klubbløp.

Les mer om Re motorsport i ReAvisa-arkivet.

Les mer om sport i Re.