Hva skjer i løpet av Re-sommeren? Rop ut!

BROKEBACK IS BACK! Harald Bjerkesti Løken (36) fra Undrumsdal og resten av Brokeback mountain countryband er tilbake – sammen med Re minifestival etter ett års pause. Dato er 2 – 3. august 2019. Foto: Stian Ormestad.

Vi begynner å få en grei oversikt, men det er kanskje noe vi ikke har fått med oss – tips oss!

Tips ReAvisa på Tips@ReAvisa.no / tlf 488 69 444.

Re er en flott plass, også sommerstid. Og du trenger ikke kjede deg hvis du planlegger hjemmeferie, eller får feriegjester på Re-besøk.

TELLER OPP: Rockstream-festivalen langs Kileveien i Ramnes teller opp til sitt andre år som rockefestival. Dato er 4 – 6. juli 2019. Foto: Stian Ormestad.

Det skjer mye i Re og omegn, også denne sommeren. To festivaler, blant annet. For Rockstream-festivalen krutter på videre, og Re minifestival er tilbake etter en sommers pause.

Reine oppslagsverket for Re-sommeren

Alt dette vil vi samle i ReAvisas sommermagasin som kommer ut torsdag 13. juni 2019 – som tradisjonen tro blir det reine oppslagsverket for hva som rører seg i løpet av Re-sommeren.

Og for å få den hele og fulle oversikten, er vi som vanlig avhengig av tips fra våre flotte lesere: Stort og smått – med lokal forankring. Enten det skjer i Re, eller reinger er involvert.

Tips ReAvisa på epost Tips@ReAvisa.no eller telefon 488 69 444 så snart som mulig – og seinest 6. juni. Vil du henge med på annonseplass gjelder samme frist, og epostadressen Annonse@ReAvisa.no.

Mimre? Sjekk ut de fem forrige sommermagasinene:

HOPPER I DET: Det årlige sommermagasinet er reine oppslagsverket over hva som skjer i Re og omegn. Og bademuligheter mangler det ikke på i Re! Foto: Stian Ormestad.

Last ned ReAvisas sommermagasin 2018.

Last ned ReAvisas sommermagasin 2017.

Last ned ReAvisas sommermagasin 2016.

Last ned ReAvisas sommermagasin 2015.

Last ned ReAvisas sommermagasin 2014.

Tips ReAvisa på Tips@ReAvisa.no / tlf 488 69 444.

,