Det lokale storbandet slår på stortromma: Sjekk hvem de har fått med seg på laget nå!

STORBANDET FOKUS: Øver hver onsdagskveld i Bergsåsen – og nå om dagen går det i Trine Rein-låter. Foto: Privat/pressemelding.

BERGSÅSEN/TØNSBERG: Storbandet Fokus får selveste Trine Rein inn som vokalist, og øver som bare det på hennes sanger om dagen.

Storbandet Fokus har fått skikkelig swing på Foynhagen i Tønsberg flere ganger, men i år blir det ekstra swing på sakene:

Trine Rein skal framføre sine låter i storband-style, godt backa opp av det lokale storbandet fra Re.

KOMMER TIL TØNSBEERG: Trine Rein kommer til Tønsberg for å spille med storbandet fra Re. Foto: Pressemelding.

Spilleglade amatører

Storbandet Fokus består av 17 spilleglade amatørmusikere med innleid vokalist Lena Grøtterud, under dirigent Øyvinn Pedersen.

De øver hver onsdagskveld i kantina på Re VGS i Bergsåsen.

Sommeren 2017 gjorde bandet stor suksess i sin konsertoppsetning av «The Frank Sinatra Song Book» i Foynhagen, sammen med Norges fremste «Sinatra-crooner»; Ingar Kristiansen fra Oslo.

I fjor sommer var det lokale storbandet igjen å høre i Foynhagen, da sammen med den fremragende Tom Jones-tolker; Lasse Sagen, med støtte fra blant annet Stephen Ackles.

Har solgt mer enn en million plater

Årets gjestevokalist er Trine Rein, en av få norske artister som har solgt mer enn en million plater med internasjonal suksess – utvilsomt en av Norges beste kvinnelige vokalister.

Trines debutalbum «Finders keepers» lå øverst på salgslistene i Norge, solgte totalt til tre ganger Platina, og hun har mottatt Spellemannspris. Trine er kjent for sine musikalske krumspring, fra de nakne og sårbare poplåtene, til heftig rock.

I sommerens fellesprosjekt med Storbandet Fokus vil hun framføre sine låter i storband-style, og det med en stemmeprakt få kan måle seg med.

Billetter er allerede lagt ut for salg

Konserten finner sted i Foynhagen i Tønsberg onsdag 5. juni, og dørene åpner klokka 19.00. Det er fri aldersgrense. 

Billetter er allerede i salg på Foynhagens nettsider.

Les mer om Storbandet Fokus i denne papiravisa – last ned gratis.

Les mer om kultur i Re.