Meny Arena Cup-finale: Re slo Tønsberg

SEIER! Vinnerlaget i siste turneringshelg i årets Meny Arena Cup: Re FK J14. Foto: Privat.

BERGSÅSEN: Re-jentene avgjorde i siste sekund av en spennende finale.

Helg etter helg har det blitt spilt Meny Arena Cup i kaldhallen i Bergsåsen.

TOPPSCORER: Erika Marie Gåsland fra Eik ble toppskårer i turneringa med åtte mål. Foto: Privat.

Først ut var senior menn 12. januar. Hjemmelaget tok seg helt til finalen, der FK Tønsberg ble for sterke og vant.

Superspennende avslutning på årets cup

Neste turnering var viet G19, og her gikk Eik Tønsberg til topps. Siste helga i januar spilte G16, og her vant hjemmelaget etter å ha slått Stokke 4 – 2 i finalen.

Første helga i februar var G13 i aksjon. Der spilte også Re-gutta finale, der det ble tap mot Teie. Og nå sist ut var J14 den andre mars-helga:

Re vant etter en rysare av en finale mot Tønsberg FK, rapporterer Re FK på sin Facebook-side: Vinnermålet kommer bare sekunder før kampen ville ha gått til straffespark.

Hedvig Mender sendte avgårde et langskudd som gikk i tverra, og på returen satte Maren Lensberg kula sikkert i mål.

Og så var seieren vår!

SEIER! Re FK G16 vant etter å ha slått Stokke i finalen i Meny Arena Cup 2019. Foto: Privat.

ANDREPLASS: Re G13 tok seg til en hard finale, der de sikra sølvet i Meny Arena Cup 2019. Foto: Privat.

ÅPNET SESONGEN: Re FKs A-lag åpnet sesongen med en sterk andreplass i Meny Arena Cup 2019 i januar. Morten Hønneland tok sine Re-gutter helt til finalen. Foto: Stian Ormestad.

Se bilder fra fotballsesongen 2019 – oppdateres!