Trafikkulykke i Mulvika

TRAFIKKULYKKE: Det har vært en hard smell med store materielle skader – men heldigvis ingen personskade. Foto: VIB.

MULVIKA: Ferden endte i en lyktestolpe. Føreren av bilen fikk sitt førerkort beslaglagt.

Klokka 10.50 torsdag 17. januar rykker alle nødetater ut etter melding om at en bil har kjørt av veien i sørgående retning på gamle E18 i Mulvika.

Kun materielle skader

– Da vi kom fram som første nødetat var fører ute av bilen og hadde fått hjelp av to andre forbipasserende, forteller brannmester Jardar Aftret på Vestfold interkommunale brannvesens Facebook-side:

– Føreren framsto som uskadd. Bilen og lyktestolpen var det verre med. Stolpen var knekt tvers av og hang over veibanen i en ledning.

– På vei til skadestedet så vi at Mesta holdt på med arbeid på veilyset omlag 500 meter unna. Vi sendte en mann opp til dem og fikk de til å komme for å sikre stolpen samt eventuelle strømførende ledninger, mens vi bistod med trafikkavviklingen, forteller brannmesteren.

Innrømmer å ha drukket alkohol

Politiet i Sør-Øst melder først: – Fører, mann i 30-åra, erkjenner at han har drukket alkohol. Vi tar nødvendige prøver og oppretter sak.

For så å informere i en oppdatert melding: – Fører er sjekket for alkoholpåvirkning, og er nå ikke mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand.

– Hans førerkort er tatt i beslag på grunn av hendelsen.

Les flere saker fra politiloggen i Re.

,