Landets mestselgende megler – for tredje året på rad!

HALL OF FAME: For tredje året på rad får Truls Bøhle (32) fra Ramnes premien for å ha solgt flest boliger av alle landets DNB-meglere. Foto: Privat.

RAMNES/OSLO: Re og Revetal er forlengst satt på kartet. Truls Bøhle er en av mange som sørger for at vi heller ikke forsvinner fra kartet – enten vi er en egen kommune eller ikke. – Jeg er sikker på at Re vil være et meget attraktivt sted å bo i, uansett kommunenavn.

Les også: – Dette sier mye om skyvet i Re. Veldig mye!

– Jeg er utrolig stolt over at jeg kan kalle meg mestselgende Eiendomsmegler i DNB, tredje året på rad, skriver Truls Bøhle (32) fra Ramnes på sin Facebook-profil.

ALLTID PÅ FARTA: Truls Bøhle (32) kjenner Re ut og inn, født og oppvokst her. Det er en stor fordel å bo og jobbe i sin egen bygd, mener han. Foto: Stian Ormestad. 

– Og det etter en økning på mer enn tjue salg fra året før – totalt 163 salg!

Verdens beste kunder

– I Re finnes verdens beste kunder, som lar meg få gjøre jobben på min måte. Jeg jobber jo på en litt annen måte enn andre megler kanskje gjør, for boligsalg i Re er ikke alltid et knips i en finger.

– Så tålmodighet og forståelse fra kundene setter jeg veldig stor pris på, så hjertelig takk til dere som valgte å gi meg og DNB sjansen i 2018.

DNB eiendom-kontoret på Revetal ble oppretta for rett over seks år siden. Og kontoret har så absolutt vist at det har sin plass i eiendomsmegler-verden. Gang på gang sperrer omverden øynene opp for resultatene som blir jobba fram her.

Før var det meglerne i de store byene som solgte mest. Nå er det en megler i den lille bygdebyen Revetal som troner på toppen, år etter år.

Drømmen har gått i oppfyllelse

Truls forteller at muligheten til å jobbe på Revetal alltid har vært drømmen hans, og det er det fortsatt.

– Og den muligheten er der fordi Thor Fredik Hanssen Solberg (sjefen) og Ina Allum (assistenten) gjør det mulig, samt kjempen Bent Stenstrøm (bankkongen) som er med på å kunne gi kundene våre drømmeboligen.

– Ellers har jeg mine bautaer hjemme, som kjemper like hardt som meg. Ida, Jonathan og Markus er med meg på reisen hver dag – og jeg er evig takknemlig for det. Samt at en barnevakt i besteforeldre som stiller opp for det minste, gjør selvsagt også mye for å gjøre dette mulig. Takk skal dere også selvsagt ha.

Og hvordan ser den mestselgende DNB-megleren i hele landet på framtida?

– 2019 blir et meget spennende boligår i Re. Det siste fulle året med Re på kommuneskiltet blir både spennende og litt vemodig. Men jeg er sikker på at Re vil være et meget attraktivt sted å bo i, uansett kommunenavn, i mange år framover.

– Kom på en kaffe!

– Så skal du selge bolig i Re i 2019, kom på en kaffe hos meg på Revetal. Så finner vi løsningene sammen, skriver Truls og avslutter med et smilefjes.

Les også: – Dette sier mye om skyvet i Re. Veldig mye!

Les også: Fortsatt høy prisklasse i sentrale strøk av Re – men nå øker prisen på landlige eiendommer mest.

Les flere saker om Truls Bøhle i ReAvisa-arkivet.

Les mer om næringslivet i Re.

, ,