Næringslivspris i Tønsberg-regionen: To kandidater fra Re

KANDIDATER: Martin Gran og Meny Revetal, og Ragnar Holtan og Omega Holtan. Foto: Stian Ormestad/pressemelding.

RE/TØNSBERG: For første gang er det kandidater med Re-tilknytning med i kåringen. Og det er ikke bare en, men to.

Sjekk link til avstemning i bunn av saken!

Tønsberg næringsforening – nå slått sammen med Re næringsforening – skal dele ut næringslivets pris til en bedrift i Tønsberg-regionen, sammen med Pulserende kystperle og Tønsbergs blad.

For første gang er det kandidater med Re-tilknytning med i kåringen. Og det er ikke bare en, men to: Meny Revetal og Omega Holtan.

– Veldig stolte av å henge med i dette gode selskapet!

Meny Revetal har vinni mange prestisjefulle titler tidligere, og har vært Norges beste Meny-butikk flere år. I tillegg trekkes det fram hvilken rolle den veldrevne butikken og Gran-familien har hatt som sentrumsutviklere på Revetal.

Alle de tidligere utmerkelsene til tross, det å bli foreslått til denne prisen er stas:

– Ja, vi er veldig stolte av å henge med i dette gode selskapet, sier senterleder på Re-torvet Tom Bøyesen på telefon til ReAvisa, med en travel Martin Gran i bakgrunnen: – Ja, dette blir spennende!

KANDIDAT: Foningen Ragnar Holtan, daglig leder i Omega Holtan AS, driver et landsdekkende firma i vekst. Foto: Pressemelding.

Omega Holtan drives av Ragnar Holtan (34), opprinnelig fra Fon, nå bosatt i Presterødåsen i Tønsberg. Firma har i dag hovedkontor på Ås på Sem, og har blitt et av Norges ledende kompetanseselskap innen elektro og automasjon.

Bedriften vokser stadig og er nå 33 ansatte, og regner med en omsetting på rundt 40 millioner kroner i 2018 – noe som er ny rekord. Foningen som trekker i trådene har fått mye oppmerksomhet for sin suksess.

– For vi kan fortsatt kalle deg en foning, sjøl om du har flytta derfra? 

– Jeg er og blir foning! Jeg er i Fon støtt og stadig, på jakt og turer, forteller Ragnar til ReAvisa.

Vinneren hedres på næringsforeningens julebord

– Poenget med prisen er å synliggjøre det gode næringslivet som er i regionen vår, sier Charlotte Svendsen i Pulserende kystperle til Tønsbergs blad.

Vinneren vil bli offentliggjort på Tønsbergs næringsforenings julebord torsdag 6. desember.

– Vi tror at å synliggjøre det næringslivet vi har, er med på å skape verdi også for bedriftene, sier Heidi Skjeggerød i Tønsberg næringsforening – opprinnelig fra Re.

Dette er presentasjonen av kandidatene:

KANDIDAT: Meny Revetal ved kjøpmann og sentrumsutvikler Martin Gran er nominert til Næringslivsprisen i Tønsberg-regionen. Foto: Stian Ormestad.

  • Arve Gran, Meny Revetal: Er en av Norges beste Meny-butikker – men ved siden av så har Gran familien hatt en aktiv rolle i utviklingen av Revetal som et bo – og arbeidsted.
  • Omega Holtan AS: Et rådgivende ingeniør selskap som har vokst stort og som har en sentral rolle i ulike prosjekter innenfor samferdsel, næringsbygg og industri.

De andre nominerte er Micasa, Murmester Dag Arne Nilsen og auksjonen.no.

Les om alle kandidatene og stem på Tønsbergs blads nettavis.

Les mer om lokalt næringsliv i Re.