26 fartsbøter og tre førerkortbeslag

VIVESTAD: Utrykningspolitiet har satt inn støtet i Vivestad – og mange har fått seg en smekk på fingeren. Tre har blitt fotgjengere.

UP rigga seg til seinest til morgen i dag onsdag 20. juni, i 60-sona på Vivestadlinna. Da ble tolv bilister vinka inn og gitt forenkla forelegg, etter å ha vært for tung på gassen.

TRAFIKKONTROLL: UP holder Re-veiene under kontroll. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Ei dame i 30-åra var altfor hard på gassen og ble målt til 90 km/t i 60-sona. Det er nok til å bli fratatt førerkortet, og råkjøreren er anmeldt for overtredelsen, melder Politiet i Sør-Øst på Twitter.

Storfangst på Vivestadlinna

Men det er ikke første gang politiet rapporterer om fartskontroll på denne strekningen:

Fredag 15. juni tok UP oppstilling både morgen og kveld. Da ble det ni forenkla forelegg, en anmeldelse for manglende bilbelte, og et førerkortbeslag på morgenkvisten. Da var høyeste målte hastighet 94 km/t i 60-sona. På kvelden ble det skrivi ut to forenkla forelegg.

Søndag 17. juni ble det i løpet av to timer gitt to forenkla forelegg, mens en mann i slutten av tenåra fikk sitt førerkort beslaglagt etter å ha kjørt i 112 km/t i 60-sona.

112 km/t er dermed den triste fartsrekorden etter fire kontroller på under ei uke i 60-sona langs Vivestadlinna, som totalt har resultert i 26 fartsbøter og tre førerkortbeslag.

Les flere saker fra politiloggen i Re.

,