Ivrig sanka med seg 151 Norgescup-poeng i helga!

TALENT: Kristoffer Liset (19) tok en fjerde- og en femteplass i helga – hans beste prestasjoner noen gang i Norgescup-renn. Foto: Stian Ormestad.

BEITOSTØLEN/RE: Fredag fullførte Kristoffer Liset på en fantastisk femteplass, men trur du ikke reingen toppa det hele med en enda mer fantastisk fjerdeplass i Norgescup-innspurten søndag?

Denne helga, 5 – 7. januar, ble det arrangert Norgescup på Beitostølen med flere Ivrig-løpere til start. Les mer om oppladningen i denne saken.

TALENT: Markus Klepp Grytnes i godt driv i Biborennet for to år siden. Foto: Stian Ormestad.

Gjorde jobben helt sjøl på søndag

Kristoffer Liset (19) har et mål for øye: Å vise at det ikke er noen tilfeldighet at han henger med i toppen. Og det fikser sprekingen fra Re med en fjerde- og en femteplass fra Norgescupen på Beitostølen.

– Vi bøyde oss i støvet etter 10-kilometeren til Kristoffer på fredag, som det luktet svidd av, og jammen lå det en eim av kruttlukt over skistadioen også etter at Kristoffer hadde gått i mål etter sin 15-kilometer søndag, rapporterer IL Ivrig på sine nettsider.

– Fredag hadde Kristoffer ryggen til en juniorlandslagsløper gjennom hele løpet, men søndag måtte han gjøre jobben sjøl, og den jobben klarte han utmerket: Inn til fjerdeplass i eldste juniorklasse er ikke annet enn imponerende!

TALENT: Tiril Kristine Knotten i godt driv i Biborennet for to år siden. Foto: Stian Ormestad.

«Lille» Ivrig var stor denne helga

Ett par timer seinere fulgte Markus Klepp Grytnes opp: Ivrig-løperen gikk inn til 12. plass i konkurranse med 170 andre løpere – bare femten sekunder unna en topp seks-plassering!

Det er ungguttens beste plassering i Norgescup noensinne. Tre Ivrig-løpere tok Norgescup-poeng på Beitostølen, og til sammen sanka Kristoffer Liset, Tiril Kristine Knotten og Markus Klepp Grytnes med seg 151 norgescuppoeng.

– Ikke dårlig av «lille» Ivrig, som i helgen må sies å være ganske så stor!, oppsummerer klubben på egen nettside.

BIBORENNET: I fjor ble Biborennet flytta til Svarstad på grunn av lite snø – i år går rennet på Bibo igjen, som her for to år siden. På bildet ser vi Markus Klepp Grytnes i fint driv. Foto: Stian Ormestad.

Til helga arrangeres Biborennet, og der vil flere av de lokale langrennstalentene stille til start. Kristoffer fortalte til ReAvisa etter femteplassen fredag at han håper å få med seg rennet på hjemmebane.

Les også: Fantastisk femteplass til Kristoffer Liset

Les også: Samler Re-talenter: Vi håper å se dere i OL en dag!

Les mer om sport i Re.