38 søkere vil snakke for Re og Tønsberg

RE/TØNSBERG: To søkere er fra Re på en veldig variert søkerliste. Sjekk hvem søkerne er:

Anders Tyvand (37) fra Eik er nok den mest profilerte søkeren, som tidligere stortingspolitiker fra Vestfold. Det er Tønsbergs Blad som skriver om søkerlista.

MEST PROFILERT? Anders Tyvand (37) representerte KrF og Vestfold på Stortinget forrige periode. Han har tidligere jobba med journalistikk og kommunikasjon. Her avbildet under Vivestad høstmarked under lokalvalget i 2015. Foto: Stian Ormestad.

Bare en søker fra Re

Etter å ha kapra utjevningsmandatet i 2013-valget, røyk Anders Tyvand (KrF) ut igjen i høstens valg – og er på jobbjakt. Han konkurrerer med 37 andre søkere.

To søkere er fra Re: Ida Mathilde Faaberg Husøy (25) fra Undrumsdal. Hun jobber i dag som redigerer og utgavesjef i VG.

Daniel Hov (25) vokste opp i Re, bor nå i Tønsberg, og jobber i Sandefjord der han er salgs- og administrasjonsmedarbeider for Sandefjord fotball.

Variert søkerliste

Videre finner vi Tone Finsrud (44) og Sidsel Winding-Stavseth (47) på søkerlista, begge jobber i dag som journalister i Tønsbergs Blad. An-Magritt Larsen (48) har jobba i Tønsbergs Blad tidligere.

Marianne Henriksen (47) er i dag seniorrådgiver i Kystverket, men er kanskje mest kjent her i Vestfold som redaktør av tidligere Vestfold Blad fra starten i 2010 til slutten i 2014.

Hildegunn Riksfjord (39) har vært redaktør av Byavisa Sandefjord og Byavisa Tønsberg. Birgitte Gulla Løken (49) jobber i dag som prosjektleder i Telemark Offshore.

Videre finner vi på søkerlista:

Stian Sætermo (38), journalist i Radio Alta, Marie Bakke Bøhmer (45), regionskoordinator for Viken Filmsenter, Audun Beyer-Olsen (39), regnskapsmedarbeider, Anette Sæstad (38), senior designer/art director, Anette Ø. Hallquist (50), senior group brand manager, og Anniken B. Gunleiksrud (49), innholdsprodusent og tekstforfatter.

Camilla Sande (39), produksjonsleder, Emil G. Gabrielli (22), butikkmedarbeider, Geir J. Jahren (54), bibliotekar, Gjermund Grorud (25), forsikringsrådgiver, Helene Meldahl, selvstendig næringsdrivende, Ingvild Rosslund (24), Jørgen H. Gundersen (42), tekstforfatter, Kaia Halland (37), adjunkt, Kim Jensen (36), Kristin J. Klæboe (47), markedssjef og golf manager, Lene Sandven (41), prosjektmedarbeider, Magnus L. Aas (28), tekstforfatter, Martin Røgeberg-Hansen (32), markedssjef.

Mona M. Rasmussen (40), formannskapssekretær, Nina G. Hansen (43), kursskaper, leder DKS, Per-Jan Brekke (55), kommunikasjonsrådgiver, Silje K. Aas (29), saksbehandler, Ståle Wilhelmsen (38), høyskolelektor i religion, livssyn og etikk, Sunniva S. Rørvik (33), organisasjonsrådgiver, Thea S. Fredriksen (28), Theodore Huseby (27), adm. direktør, Tonje Øien (40), Tolvsrød, Victoria S. Sakshaug (40).

Les også: – Vi tar med oss suksessfaktorene fra Re-prosessen.

Les mer om kommunesammenslåing i Re.