Fantastisk femteplass på Kristoffer Liset!

FEMTEPLASS I NORGESCUPRENN: Kristoffer Liset (19) vil vise at prestasjonen ikke var en tilfeldighet ved å satse videre på langrenn. Foto: Privat.

BEITOSTØLEN/RE: Kristoffer Liset var ikke spesielt optimist før helgas Norgescup på Beitostølen, men det viste seg kjapt at Re-gutten kunne kjempe helt i toppen.

Les også: Samler Re-talenter: Vi håper å se dere i OL en dag!

Kristoffer Liset (19) er ingen ukjent spreking her i Re. Han har vinni det prestisjetunge triathlonet på Re VGS, og han er rask både med ski, sykkel eller løpesko.

FULL FART: Kristoffer Liset (19) hadde en plan og fulgte den. Foto: Privat.

Satser for fullt på langrenn

Sist høst flytta Kristoffer fra Re til Meråker for å satse på langrenn. 

– Men jeg har ikke fått trena så mye som jeg ønsker, da kroppen har vært sliten, forteller han til ReAvisa etter prestasjonen på Beitostølen.

Det ble en femteplass i kamp mot Norges beste juniorutøvere. – Alle veit at det smaker enda bedre med gode resultater etter litt motgang, så dette var skikkelig moro!

Plasseringen betyr mye: – Hvis jeg kan vise at dette ikke er en tilfeldighet, så håper jeg jo at jeg kan fortsette med dette i noen år til.

Kristoffer beskriver rennet som knallhardt:

– Jeg starta midt i seedet gruppe, og løperen som starta 15 sekunder bak meg er en av de beste, så jeg visste han ville komme. Da hadde jeg bestemt meg for at den ryggen skulle jeg ikke slippe!

VIL GÅ BIBORENNET: Etter ett års opphold er Kristoffer klar for Biborennet igjen denne vinteren. Dette bildet er fra da han gikk det for to år siden. Foto: Stian Ormestad.

Og den ryggen klarte Kristoffer å holde, med knallgode ski fra smøreteamet i Team Nordre Vestfold. – De har en stor del av æren for dette!

Nå ser Kristoffer fram i mot resten av vinteren, og han forteller til ReAvisa at han håper å få gått Biborennet på hjemmebane neste søndag.

I fjor var han forhindra på grunn av sjukdom, og kommenterte heller rennet fra speakerbua.

Øvrige Re-resultater:

Tiril Kristine Knotten fullførte på 21. plass i sin klasse, Markus Klepp Grytnes på 23. plass, og Tor Anton Brandvold Pedersen på 126. plass. Henriette Olsen Kaale fullførte ikke rennet.

Mens Kristoffer tok flest Norgescup-poeng av våre lokale, tok også Markus og Tiril Norgescup-poeng. Det er en bragd i seg sjøl!

Alle Ivrig-resultatene finner du her (ekstern lenke).

Les også: Samler Re-talenter: Vi håper å se dere i OL en dag!

Les mer om sport i Re.