Samler Re-talenter: – Vi håper å se dere i OL en dag!

SATSER PÅ SKI: Reingene Elin Katrine Knotten (14), Henriette Olsen Kaale (19), Tiril Kristine Knotten (16) og Tor Anton Brandvold Pedersen (17) satser på alle på langrenn. Foto: Amalie Andersen.

REVETAL: Fire Ivrig-løpere har blitt butikkambassadører for Sport 1 Revetal. Denne helga skal tre av dem gå Norgescup på Beitostølen, og den fjerde lader opp til Hovedlandsrennet.

Bjørn Korslund sammen med Hans Jørgen Haug og Tor Lid Wåle er de som møter deg på Sport 1 Revetal hvis du trenger hjelp når det kommer til ski.

SAMARBEID: Skiteamet ved Sport 1 samarbeider med – og heier på – de fire unge Ivrig-talentene. Foto: Amalie Andersen.

Like etter nyttår inviterte disse sammen med Anders Gustav Holt fire unge som satser på langrenn.

Lokale langrennstalenter

Disse ungdommene har nemlig blitt butikkambassadører for Sport 1, som vil si at de får sponset utstyr til eget bruk.

Alle fire går for IL Ivrig: Tiril Kristine Knotten (16), Elin Katrine Knotten (14), Henriette Olsen Kaale (19) og Tor Anton Brandvold Pedersen (17).

– Disse har allerede prega resultatlistene lokalt og regionalt, og vi heier på dem videre i satsingen nasjonalt, forteller staben i sportsbutikken på Revetal. 

Debuterer i Norgescup denne helga

SKIRENN: Om ikke Elin Kristin Knotten går renn, så hjelper hun til på renn – som her på Biborennet i fjor. Foto: Stian Ormestad.

Mens Henriette, Tiril og Tor Anton drar til Beitostølen for å gå Norgescup til helga, blir Elin hjemme og ser fram til Hovedlandsrennet.

De tre som skal gå Norgescup har blandede følelser: Det er første gang Tiril går, og hun synes det blir spennende å se hvordan hun ligger an – mens Tor Anton er sikker på at han kommer til å gå bedre enn noen gang.

I fjor ble Tor Anton overtrent, Elin var uheldig med sykdom og fikk ikke gått ett eneste renn, og bedre var det ikke for Tiril som sleit med skader.

Fem Ivrig-løpere på Beitostølen

Denne sesongen derimot ser det bedre ut for alle tre. Tor Anton føler seg bedre enn noen gang, Elin jobber mot neste års sesong og Tiril har holdt seg skadefri i et år.

VANT BIBORENNET: For snart ett år siden vant Henriette Olsen Kaale Biborennet. Foto: Stian Ormestad.

For Henriette, derimot – som vant Biborennet i fjor i sin klasse – har sesongen så langt vært trøblete: – Denne sesongen har ikke akkurat vært som jeg har håpa på, forteller Henriette.

GROR GODT: Det er mange spreke ski-ungdommer i Re. Dette bildet er fra en start under Biborennet i fjor. Foto: Stian Ormestad.

Men sjøl om sesongen sålangt ikke har vært optimal, drar hun opp til Beitostølen for å delta i Norgescup til helga.

Markus Klepp Grytnes og Kristoffer Liset fra IL Ivrig står også påmeldt til Norgescuprennet denne helga.

– Vi håper å se dere i OL en dag!

Anders Gustav Holt har som lokal sportsbutikk-eier virkelig trua på de spreke ungdommene han har sanka inn til sitt eget lille team, og lover støtte til videre satsing – og forteller at hjembygda Re heier på dem: 

– Vi håper å se dere i OL en dag!

Les mer om sport i Re.

,