Da vi runda 2.000 stemmer skilte det ett eneste prosent mellom første- og andreplassen!

LEDER AKKURAT NÅ: Ellen Kristina Hynne leder avstemningen akkurat nå, men ledelsen skifter stadig i siste innspurt. Foto: Jean Andre Håpnes.

ÅRETS IDRETTSNAVN I RE: Det er tett i toppen med bare noen få prosent mellom første-, andre- og tredjeplassen, men alle åtte knallsterke kandidater kan fortsatt sanke inn stemmer fram til fristen 1. desember!

Her kan du stemme – og sjekke stillingen akkurat nå:

Hvem mener du bør bli Årets idrettsnavn i Re 2017?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

Her kan du lese mer om alle de åtte knallsterke kandidatene.

Spenningen er så langt ifra over, med to dager igjen å stemme på. Avstemningen har gått helt siden november-avisa ble gitt ut 9. november, og varer fram til vi går inn i desember:

I det vi vipper over til 1. desember på kalenderen tar vi en skjermdump av stillingen – og vinneren av Årets idrettsnavn i Re 2017 er kåret.

Vinneren blir presentert i desember-avisa som kommer torsdag 7. desember.

Det har vært spenning hele veien:

  • Utifra startrampa leda «Re-genden» Audun Kalleberg, som har spilt på bygdas A-lag i et kvart århundre.
  • Ganske kjapt tok en annen fotballgutt over ledelsen, rett rundt de tider da han debuterte på fotball-landslaget: Pål Alexander Kirkevold
  • Halvveis i avstemningen tok Påls gamle klassevenninne fra barne- og ungdomsskoletida over ledelsen: Ellen Marie Folkvord, som leder Eliteserien i håndball med Storhamar.
  • Midt oppi dette, ble svømmeren Fredrik Solberg junior-NMs beste para-utøver med tre gull, tre sølv og tre norske rekorder! 
  • Så fossa elite-roeren Kris Cato Tohn opp i ledelsen, og holdt på den helt til vi passerte 2.000 stemmer. Da var det faktisk bare ett eneste prosent som skilte Kris Cato og Ellen Marie.
  • Nå i innspurten traver ei hestejente opp i tet: Ellen Kristine Hynne har hatt sin beste sesong noen sinne, med kvalifisering til EM i feltritt og sølv i NM.

Fortsatt mulig å stemme!

Det skiller likevel ikke mange prosent mellom de på topp-tre, og alle har fortsatt sjansen til å sanke stemmer fram til vi vipper kalenderen over til desember ved midnatt torsdag.

GODE RE-AMBASSADØRER: Åtte sterke kandidater som gjenspeiler det flotte idrettslivet vi har her i Re. Foto: Stian Ormestad, Stian Bye Høgsveen, Ellen Holmen Kessel, Dannie Rosenkrantz og privat / Fotomontasje: ReAvisa.

Les også om kandidatene i ReAvisa, november 2017 – last ned gratis.

Les mer om Årets idrettsnavn i Re.