Siste innspurt for å stemme på Årets idrettsnavn i Re!

GODE RE-AMBASSADØRER: Åtte sterke kandidater som gjenspeiler det flotte idrettslivet vi har her i Re. Foto: Stian Ormestad, Stian Bye Høgsveen, Ellen Holmen Kessel, Dannie Rosenkrantz og privat / Fotomontasje: ReAvisa.

ÅRETS IDRETTSNAVN: Nøyaktig når vi tipper over midnatt til datoen 1. desember tar vi en skjermdump av stillingen akkurat der og da – og dermed er vinneren av Årets idrettsnavn i Re 2017 kåret!

Her kan du stemme – og sjekke stillingen akkurat nå:

Hvem mener du bør bli Årets idrettsnavn i Re 2017?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

Her kan du lese mer om alle de åtte knallsterke kandidatene.

Kandidatene spenner fra en elitespiller i håndball, en fersk landslagsspiller i fotball, en reing på elitelands-laget i roing, et svømmetalent med fem NM-gull, enda et stort sykkeltalent fra Re – to tidligere vinnere driver med sykling.

Videre et skyttertalent med både junior VM- og EM-gull fra tidligere i år, en bonde fra Våle som representerte det første norske laget i EM i feltritt siden 1928, og en veteran som har spilt på det lokale A-laget i et kvart århundre.

HVEM BLIR DEN FEMTE? Fire tidligere vinnere skal få selskap av en femte vinner av Årets idrettsnavn i Re. Fotomontasje: Stian Ormestad.

Dette blir den femte vinneren i rekken:

Tidligere vinnere er Torjus Sleen, sykling, Iver Johan Knotten, sykling, Jeanette Hegg Duestad, skyting, og Tobias Gran, fotball. En av de tidligere vinnerne, Jeanette Hegg Duestad, er foreslått på nytt i år. Fem av årets kandidater har blitt foreslått ett eller flere tidligere år.

Kriteriene som ligger til grunn er vide og takhøyden er stor:

Årets idrettsnavn i Re kan være elite-, men også breddeutøvere. Like viktig som sportslige prestasjoner er lagånd og patriotisme. Alt fra utøvere, trenere, ildsjeler og viktige støttespillere i det yrende idrettsmiljøet i Re kan bli Årets idrettsnavn i Re.

Årets idrettsnavn i Re 2017 vinner heder og ære, og blir presentert i desember-avisa. Les også om alle de åtte kandidatene i november-avisa.

Les også om kandidatene i ReAvisa, november 2017 – last ned gratis.

Les mer om Årets idrettsnavn i Re.