SISTE SJANSE: Foreslå kandidater til Årets idrettsnavn

ÅRETS IDRETTSNAVN I RE: Årets kåring blir den femte i rekken. Tidligere vinnere er Torjus Sleen, sykling, Iver Johan Knotten, sykling, Jeanette Hegg Duestad, skyting, og Tobias Gran, fotball. Alle foto: Stian Ormestad.

RE: Flere kandidater er allerede foreslått, og det er fortsatt tid til å foreslå din favoritt på Post@ReAvisa.no innen 1. november.

Les mer om Årets idrettsnavn i Re

Husk å forklare hvorfor du mener akkurat din favoritt bør vinne kåringen – dette vil utgjøre presentasjonen i avstemningen.

Begrunnede forslag presenteres i ReAvisa 9. november. ReAvisa-leserne stemmer fram vinneren fra og med 9. november og ut måneden, det skjer på nettavisa ReAvisa.no.

Takhøyden er stor, det må ikke bare foreslås elite- men også breddeutøvere. Like viktig som sportslige prestasjoner er lagånd og patriotisme.

I så måte er det åpent for å nominere organisatorer i det lokale idrettslivet. Både utøvere, trenere, ildsjeler og viktige støttespillere i det yrende idrettsmiljøet i Re kan nomineres.

Kåring for femte året på rad

Vinneren av Årets idrettsnavn i Re 2017 vinner heder og ære, og vil bli presentert i desember-avisa.

Det blir den femte vinneren i rekken:

Tidligere vinnere er fotballtalentet Tobias Gran fra Ramnes, sykkeltalentet Torjus Sleen fra Fon, skyttertalentet Jeanette Hegg Duestad fra Fon, og sykkeltalentet Iver Johan Knotten fra Bjune.

Begrunnede forslag kan sendes til Post@ReAvisa.no innen 1. november 2017.