– Det er sikkert tusen her, siden det heter Rema 1000!

REVETAL: Etter nesten ni års ventetid, er det endelig tid for åpning av en ny Rema-butikk på Revetal. – På skikkelig Re-vis må vi bruke skikkelig redskap!, mener butikksjef Lukas.

FIN BUTIKK: Irene Kjønnerød Madsen (10) og Emma Sofie Gulbrandsen (10) synes butikken er blitt veldig fin. Foto: Stian Ormestad.

Ramnes og Røråstoppen skolekorps spiller opp til åpningen.

– Det passer bra, mener leder Anne Sofie Rønningen, – for Rema 1000 er en av hovedsponsorene av Norges Musikkorpsforbund (NMF).

Korpset leda an gjennom butikken

Irene Kjønnerød Madsen (10) fra Holtung driller i korpset, og Emma Sofie Gulbrandsen (10) fra Bergsåsen spiller klarinett. De har begge to gått i korpset i fire år, og synes det er moro.

Ekstra moro er det med et så stort publikum som under åpningen av den nye Rema-butikken: – Det er sikkert tusen stykker her, siden det heter Rema 1000, mener jentene.

Kanskje var ikke det så langt unna sannheten, for plassen foran butikken var full av folk som kom både til fots, på sykkel og med bil – parkeringsplassene var fylt opp hele veien fra Europris, Monter og til den nye Rema-parkeringen.

FOLKSOMT: Mange ville bli med på åpningsfesten hos Lukas og resten av Rema-gjengen på Revetal. Foto: Stian Ormestad.

Korpset var de aller første som fikk gå inn, foran en lang kø med nysgjerrige kunder som ville se på den splitter nye butikken.

EN DRØM: Lukas Ljøterud (36) har venta lenge på å få si denne åpningstalen for en ny Rema-butikk på Revetal. Foto: Stian Ormestad.

Emma og Irene veit akkurat hva de skal kjøpe: – Godteri!!!

Ventetida har vært veldig lang

Vi må spole tilbake til høsten 2008, da sa butikksjef Lukas Ljøterud (36) ved Rema 1000 på Revetal følgende til ReAvisa:

På nyåret 2009 skulle en splitter ny butikk stå klar, ikke så langt unna der butikken nå faktisk står ferdig, åtte år etter først planlagt.

– Det har vært en lang prosess, det er det ingen tvil om. Drømmen om en ny butikk har vært så nærme hele veien, men vi har venta ekstremt lenge på at det skulle bli noe av, sier Lukas til ReAvisa.

Endelig kunne den røde løperen rulles ut onsdag 20. september 2017. Lukas hadde finni fram den kjente Rema-motorsaga fra reklamen og sveiva over hele butikken så det er 20 prosent rabatt på rubbel og bit – så lenge du har Æ.

Og motorsaga gjorde også nytta si som saks for snorklipping: – På skikkelig Re-vis må vi bruke skikkelig redskap!, sa Lukas før han dro i gang motorsaga.

SKIKKELIG REDSKAP: Lukas Ljøterud kutter her snora for nye Rema 1000 Revetal – med motorsag. Foto: Stian Ormestad.

LANG KØ: Noen måtte vente i nærmere et kvarter før det var deres tur til å komme inn i den nye butikken, så lang var køen med kunder. Foto: Stian Ormestad.

ALLER FØRSTE KUNDER: Her gjøres den første handelen i den nye Rema-butikken på Revetal. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om den nye Rema-butikken på Revetal

Les også: Her settes spaden i jorda til uka

Les også: Rema 1000 sjekker ut søndagsåpent

Les mer om næringslivet i Re

,