To biler bulka i Bjerkeveiskillet – en mista lappen

FULL UTRYKNING: Alle nødetater er på stedet rett over klokka 16.00 onsdag 7. juni 2017. Foto: Stian Ormestad.

BISPEVEIEN: En varebil har akkurat ikke rekki inn på Bispeveien før en personbil smalt i siden, forteller vitner på stedet. Det endte med førerkortbeslag for føreren av varebilen, melder politiet.

Alle nødetater rykker ut etter melding om trafikkulykke, melder politi, brannvesen og ambulanse rett over klokka 16.00 onsdag 7. juni. Nødetatene er kjapt på stedet.

HARD SMELL: Ulykkesbilene traff hverandre akkurat på hjørnet foran og bak. Personbilen som havna på jordet var langt ifra kjørbar etter ulykken. Foto: Stian Ormestad.

De melder at det er til sammen fire personer involvert i ulykken, der to biler har bulka i Bjerkeveiskillet nord for Revetal sentrum. Bjerkeveiskillet er der hvor Hengsrødveien kommer inn på Bispeveien.

Politiet beslagla førerkortet på stedet

Ingen skal være alvorlig skadet etter sammenstøtet – alle er oppe og går. De involverte blir sjekka ut av ambulansepersonell.

Ifølge folk på stedet har en varebil kommet fra Hengsrødveien, prøvd å slenge seg ut på Bispeveien sørover – men ikke hatt god nok luke på en personbil som kom nordover fra Revetal.

Personbilen traff bakparten på varebilen så den er blitt stående i grøftekanten, mens personbilen fikk knust fronten og forstillingen, og har skrensa ut på jordet.

Føreren av denne bilen ble lagt på båre og tatt med i ambulansen. Det skal ikke være snakk om personskader, ifølge en oppdatert melding fra politiet i Vestfold på Twitter.

Føreren av varebilen, en mann i 50-åra fra Estland, blir anmeldt for forholdet. Førerkortet hans ble beslaglagt av politiet på stedet.

Bilberging er på stedet og rydder opp en snau times tid etter ulykken.

TO BILER INVOLVERT: Varebilen ble truffet helt bakerst på siden da den skulle kaste seg ut på Bispeveien i Bjerkeveiskillet. Foto: Stian Ormestad.

FULL UTRYKNING: To brannbiler, to ambulanser og en politipatrulje er på stedet. Foto: Stian Ormestad.

,