– Avpass farten etter forholdene – eller la bilen stå!

FLAKS I UFLAKS: Med små marginer gikk den unge herremannen bak rattet akkurat klar av lyktestolpen på sin ferd ut av Bispeveien. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Politiets oppfordring er soleklar, spesielt hvis du har sommerdekk: La bilen stå. Denne uheldige karen hadde fortsatt vinterdekka på, – men det gikk gæli likkavæl!

Mange våkner opp til et hvitt Re i dag, torsdag 11. mai. Vinteren nekter å slippe helt taket denne våren.

Mens snøen laver ned, under ei uke før 17. mai, går trafikken sakte på Bispeveien. Likevel gikk det altfor fort for en uheldig kar i den slakke svingen mellom Revetal og Valleåsen.

Sneia lyktestolpen

Flaks i uflaks; bilen gikk akkurat klar av en lyktestolpe som har blitt kjørt ned utallige ganger før i denne yttersvingen.

FORT GJORT: Sjøl om bilen sto godt fast utpå det bløte jordet, var det fort gjort for bergningsmannskapet å få dratt bilen opp på veien igjen. Foto: Stian Ormestad.

– Ikke personskade. Svært glatt på stedet. Snø/slaps i veibanen, melder politiet i Vestfold. De er på stedet i skrivende stund.

– Jeg har faktisk vinterdekk på enda, men det var fryktelig glatt, forteller den unge, uheldige sjåføren av ulykkesbilen.

Berging var kjapt på plass, og trafikken ble dirigert i ett løp forbi ulykkesstedet. I en liten periode av bergingen var veien helt stengt.

Avpass fart etter forholdene

Første melding om uhellet kom rett over klokka 06.00 på morgen 11. mai, og klokka 06.48 er stedet ferdig rydda og veien åpen for normal trafikk igjen.

– Politiet ber om at veifarende i Vestfold avpasser fart etter værforholdene, slik at uhell unngås, skriver politiet i Vestfold på Twitter.

,