Enda en stor aktør vil etablere seg på Revetal

tryg_forsikring_torvparken

TOMME LOKALER: Etter at regnskapsbyrået Atenti Revetal flytta ut tidligere i høst står lokalene i 1. etasjen av Torvparken 1 tomme – men ikke lenge. Tryg Forsikring Horten – snart Revetal – flytter inn i løpet av januar, med åpning 1. februar. Leiekontrakten ble underskrevet i dag. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: En ny stor aktør flytter inn på Revetal 1. februar neste år: Tryg forsikring Horten – snart Revetal.

Atenti Revetal flytta fra Torvparken 1 til Industriveien 3 tidligere i høst. De trang større plass til flere ansatte. I dag var det offisiell åpningsfest i de nye Atenti-lokalene.

Det har vært flere interessenter for å leie det gamle Atenti-lokalet i Torvparken, og nå er det klart hvem som etablerer seg der: Tryg Forsikring Horten – snart Revetal.

Sigurd Johnsen (47) fra Jarberg er medeier og styreformann. Han ramser opp flere gode grunner for å flytte fra Horten til Revetal:

– Vi fokuserer på et stort område med Horten, Holmestrand, Hof, Hvittingfoss – og Re, som ligger midt i området. Vi driver på gamlemåten; ringer for å booke møte, reiser hjem til kunden, setter oss ned for å se gjennom forsikringer, priser og finne den beste løsningen for kunden.

I tillegg ville lokalene i Horten blitt for små. I dag er de åtte på kontoret, målet er å vokse til det dobbelte 15 – 16. På Revetal vil de råde over rundt 325 kvadratmeter.

– Vi ser det som en stor fordel å bli mer sentralt plassert i området vårt, sier Sigurd Johnsen, som anslår at det blir åpning i nye Revetal-lokaler 1. februar. Flyttingen starter over på nyåret.

Tryg Forsikring er det nest største skadeforsikringsselskapet i Norden med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark er Tryg den største aktøren, i Norge den tredje største aktøren.

«Cirka 3.400 medarbeidere sikrer i samspill med våre leveranser hver dag trygghet for mer enn 2,55 millioner privatpersoner og mer enn 140.000 virksomheter», heter det på selskapets egen nettside.

Styreformann Sigurd Johnsen (47) fra Re driver Tryg Forsikring Horten – snart Revetal – sammen med daglig leder Martin Johansen (37) fra Tjøme. Utleier er Revetalgata eiendom.