Sjekk hva som venter på deg!

111116_ski_1

RE ER REDNINGEN: Harald Holien Olsen (65) fra Horten reiser til Re når han skal ut på skitur. Nå er forholdene intet mindre enn perfekte. Foto: Stian Ormestad.

RE: Skispor går som trikkeskinner over store deler av kommunen vår. Det er bare å komme seg ut og nyte det – før mildværet kommer.

Fredag ettermiddag har flere finni tida til å komme seg ut i skiløypene i Re. ReAvisas utsendte traff på både barnehageunger, skoleelever og mosjonister i alle aldre.

Flere blir det i løpet av helga, for det er bare å spenne på seg skia og nyte vinterværet så lenge det varer.

I løpet av lørdagen skal det tippe over til varmegrader, og på søndag kan det komme nedbør i form av regn. Hvis værvarslet slår til.

Re løypelag forteller at nesten alt av Re-løyper er kjørt opp: Hjerpetjønn-runden er kjempefin, og fredag formiddag kjøres Oprand-runden. IL Ivrig melder at spor er kjørt på Bibo.

111116_ski_2

RE ER REDNINGEN: Harald Holien Olsen (65) fra Horten nyter vinterværet i Re. Foto: Stian Ormestad.

Harald Holien Olsen (65) fra Horten har møtt på mange i skisporet fredag ettermiddag. Han reiser til Re når han skal ut på ski.

– Det er best løyper oppi her. Det finnes jo noen alternativer, men jeg trives best i Re-løypene. Her er det et flott terreng som passer for de aller fleste. Nå er det strålende forhold, sier han med vintersola i fleisen.

Han er mosjonist og går for treninga og turens skyld. – Det er om å gjøre å holde koken. Da er en skitur nå og da helt perfekt for kropp og sjel. Det er ikke mye vinter i Horten enda, så da er Re redningen!

Oppdatert status for løypene finner du til enhver tid på skisporet.no, informerer idrettslagene.

111116_ski_3

BIBO I VINTERVÆR: Det er kjørt opp flotte løyper på Bibo i Våle. Foto: Stian Ormestad.

,