Nominert til Årets idrettsnavn i Re 2016: – Veldig hyggelig å bli foreslått, men stem på Iver!

montasje_kandidater_arets_idrettsnavn_i_re_2016-copy

BREDDE OG ELITE: Fire sterke kandidater, som representerer både elite- og breddeidrett – og støtteapparat, til tittelen Årets idrettsnavn i Re 2016. Foto: Synne Eggum Myrvang/Re FK/Stian Ormestad.

ÅRETS IDRETTSNAVN I RE 2016: Alle konkurrentene til sykkeltalentet Iver Johan Knotten (17) mener folk bør stemme på ham til Årets idrettsnavn i Re 2016.Hvem bør bli Årets idrettsnavn i Re 2016?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

 

Hver høst inviterer ReAvisa til å foreslå kandidater til Årets idrettsnavn i Re. Alle kan foreslå sin favoritt. Begrunnede forslag er presentert i ReAvisas november-utgave – last ned papiravisa her.

Årets kandidater er Iver Johan Knotten (17), Erling Schjetne (49), Olaf Solberg (29) og Kurt Schjølberg (51). Les mer om alle fire kandidatene her.

Du kan stemme på din favoritt på nettavisa ReAvisa.no fram til 20. november. Stillingen da avgjør hvem som blir presentert som Årets idrettsnavn i Re 2016 i desemberavisa.

161016_RE-MILA_078.jpg

RE-MILA: Erling Schjetne, her sammen med unge, lovende IL Ivrig-talenter. Foto: Stian Ormestad.

Erling Schjetne (49) fra Ramnes er nominert for sin innsats som Re-mila-general, men er klar i sin sak:

– Min personlige favoritt er Iver som har hatt en fantastisk sesong på sykkel. Jeg synes han fortjener denne prisen!

Like klar er Re FK-duoen Olaf Solberg (29) og Kurt Schjølberg (51) fra Bergsåsen, begge nominert for sin innsats i støtteapparatet til Re FKs A-lag.

– Min favoritt er Knotten – det er stort det han gjør, sier Kurt Schjølberg. – Knotten er en en soleklar favoritt også i mine øyne, mener også Olaf Solberg. – Kurt, derimot – han bør bli Ridder av Re. Den mannen er overalt og hjelper til med alt mulig!

Sjøl er storfavoritten Iver Johan Knotten (17) veldig takknemlig for de gode ordene:

– Det er jo bare vanvittig hyggelig å høre, at folk legger merke til det jeg gjør. Det er langt ifra noen selvfølge det, så det setter jeg veldig stor pris på!

Sjøl om Iver har lagt lista høyt og vært skuffa over noen enkeltplasseringer, er han fornøyd med årets sesong med både NM-gull, EM-bronse og sjetteplass i VM.

– Har det vært litt stang ut, så har jeg blitt skuffa. Men jeg ser jo sjøl også at det egentlig ikke er dårlige resultater, men heller det at jeg setter store krav til meg sjøl. Alt i alt har det vært en fantastisk sesong – ingen tvil om det!

– Hadde noen sagt til meg to år tilbake i tid at jeg skulle oppleve det jeg har opplevd i år, så hadde jeg ikke trudd på det.

Iver mener alle tre konkurrentene til Årets idrettsnavn i Re 2016 er gode kandidater som fortjener å vinne prisen for sin innsats for idretten i Re.

kurt-og-olaf

RE FK: To viktige støttespillere for Re FKs A-lag; Kurt Schjølberg og Olaf Solberg. Foto: Re FK.

Erling Schjetne mener likevel at Iver må vinne. Re-mila-generalen tar det som en seier bare det å bli nominert:

– Det viser at folk setter pris på Re-mila som arrangement og at det har blitt lagt merke og blir verdsatt.

– Det ligger selvfølgelig mye arbeid bak, men ikke bare fra min side. Jeg har heldigvis med meg flere gode hjelpere som står på for at dette kommer i havn. Så hederen og æren må i såfall deles med flere. Men skal jeg være helt ærlig synes jeg det hadde vært best om en aktiv idrettsutøver fikk prisen, sier Schjetne.

Olaf Solberg (29) reagerer slik når han får høre at han er foreslått til Årets idrettsnavn i Re for sin innsats i støtteapparatet til Re FKs A-lag: – Oioi.. har jeg det?

– Det er jo utrolig hyggelig da, meget hyggelig at folk setter pris på det en gjør – samtidig som jeg syns det er veldig gøy og givende og være med på det. Det er en flott gjeng jeg får lov og være sammen med 3 – 4 ganger i uka.

Kurt Schjølberg (51) blir også tatt på senga, nominert med samme begrunnelse som Olaf Solberg: – Hmm. Setter stor pris på at dem setter pris på det jeg driver med. Ydmyk!

100916_roserittet_020_knotten

STORT SYKKELTALENT: Iver Johan Knotten (17) fra Bjune imponerer stort på sykkelsetet som junior. Her fotografert på hjemmebane i år i Roserittet gjennom Re. Foto: Stian Ormestad.

Årets idrettsnavn i Re 2016 vinner heder og ære, og vil bli presentert i ReAvisas desember-utgave.

Alle kandidatene er presentert i ReAvisas november-utgave, og du kan stemme på din favoritt her på nettavisa ReAvisa.no fram til 20. november – stillingen da avgjør hvem som vinner tittelen.

Tidligere vinnere er skyttertalentet Jeanette Hegg Duestad fra Fon, sykkeltalentet Torjus Sleen fra Fon og fotballtalentet Tobias Gran fra Ramnes.