Morten Stordalen på topp for Vestfold FrP

ReAvisa_Stordalen_1_NETT

STORTINGSREPRESENTANT FRA RE: Morten Stordalen (FrP). Foto: Stian Ormestad.

VÅLE: Morten Stordalen fra Våle ble den første fra Re kommune på Stortinget da han ble valgt inn ved forrige stortingsvalg. Den gangen sto han på 2. plass i Vestfold, nå er han innstilt på 1. plass.

Nominasjonskomiteen i Vestfold FrP offentliggjør med dette sitt endelige listeforslag for Stortingsvalget 2017, heter det i en pressemelding fredag ettermiddag 4. november:

– På førsteplass har nominasjonskomiteen valgt Morten Stordalen som sto på andreplass ved forrige valg. Stordalen har imponert i sin første periode på Stortinget, både som representant for sitt hjemfylke, og ved å få gjennomslag for gode FrP-saker.

Morten Stordalen har tidligere vært varaordfører her i Re kommune. Han sitter i dag som fraksjonsleder i transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget.

Den profilerte Anders Anundsen, justis- og beredskapsminister, varslet tidligere i høst at han trakk seg og ikke stiller til gjenvalg. Anundsen har i en årrekke stått på 1. plassen foran Stordalen.

Tidligere i høst sa Morten Stordalen følgende til ReAvisa: – Synes der er leit at Anders Anundsen takker nei til en ny periode på stortinget, men respekterer valget.

Stordalen er nå som ventet foreslått øverst på lista. Til sjuende og sist er det nominasjonsmøtet i Vestfold FrP som bestemmer den endelige stortingslisten på sitt ekstraordinære årsmøte 3. desember.

– Ydmyk. Tusen takk for tilliten, skriver Morten Stordalen på sin egen Facebook-side nå som nyheten ble sluppet.