1.100 er klare for Re-mila

ReAvisa_Re-mila_031_NETT

RE-MILA: For tredje året på rad arrangeres mosjonsløpet Re-mila på Revetal. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Den tredje utgaven av Re-mila nærmer seg med stormskritt, og i år som i fjor ligger det an til deltakerrekord med rundt 1.100 påmeldte.

Re-mila og sikter mot ny deltakerrekord søndag 16. oktober. I tillegg er Re-mila nominert til årets idrettarrangement i Vestfold på Idrettsgallaen.

– Barneløpet har blitt en kjempesuksess og vi forventer nærmere 400 deltakere fordelt på 600 meter og 2,5 kilometer. For meg er dette selve høydepunktet, sier løpsgeneral Erling Schjetne.

– Det rett og slett rørende å se så mange unger i aktivitet med så stor innsats og løpsglede.

De voksne ligger an til godt over 700 deltakere fordelt på distansene 5 og 10 kilometer. Også i år stenges Bispeveien på løpsdagen klokka 12:15 for å gi plass til Re-mila.

ReAvisa_Re-mila_329_NETT

SPURTER: Denne raske, lille karen tok seg tid til å sette seg ned og knyte skolissene på oppløpet, før han spurta over målstreken. Foto: Stian Ormestad.

– Vi har fortsatt størst fokus på at Re-mila skal være et folkelig og familievennlig breddearrangement, der absolutt alle skal føle seg velkommen og gode nok.

– Både hobbymosjonister, ikke-mosjonister, handikappede og supermosjonister er velkomne i løpet vårt.

– Vi ser at folk kommer igjen år etter år, og det tar vi som et tegn på at folk trives og liker totalopplevelsen hos oss. Alle fjorårsvinnerne stiller i år også, som for eksempel Gunhild Halle Haugen og Ole Petter Fjeld.

– Det synes vi er veldig stas!

Godt oppmøte på - Kom i gang med Re-Mila.

GODT OPPMØTE: På “Kom i gang med Re-Mila”. Foto: Stine Skoli.

I tillegg er arrangmentstaben stolte over å ha blitt nominert til årets arrangement til Idrettsgallaen.

– Uansett om vi vinner eller ikke vinner, er det uansett en fjær i hatten å bli lagt merke til på den måten, sier Schjetne.

Re-mila har i år kjørt et ”kom-i-gang” kurs over tre kvelder, og et løpekurs for de som er litt mer drevne.

ReAvisa_Re-mila_322_NETT

LØPSGENERAL: Erling Schjetne. Foto: Synne Eggum Myrvang.

Tønsberg-ordfører Petter Berg stiller sammen med vår egen Re-ordfører Thorvald Hillestad for å dele ut premier søndag 16. oktober.

– Vi synes det kunne være en god syre-test på om samarbeidet mellom de framtidige sambygdingene fungerer.

– Og så håper vi selvfølgelig det kan bidra til at flere tønsbergensere tar turen til Re og opplever hvor trivelig og sporty deres nye sambygdinger er!

Les mer og se flere bilder fra alle åra med mosjonsløpet på Revetal under emneknaggen Re-mila.