– Vil du bli kiropraktor?

070916_360kiro_3

FOREDRAGSHOLDER FRA USA: Life University President Dr. Guy Riekeman var henta inn som foredragsholder på Revetal. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Det var spørsmålet da 360 kiropraktor samla fullt hus på Revetal.

360 kiropraktor-gruppen har lagt hovedkontoret sitt til Revetal. Fra først å holde til i et kott i Næringsbygget, til nå å drive i helt nyoppussede, flotte, lyse og store lokaler i samme bygg.

Utleier Svein Olsen ved Revetal eiendom takker for at de valgte å satse her i Re og på Revetal. 

Hovedkontoret styrer flere avdelinger i Oslo-regionen, Vestfold, Telemark  – og etter hvert i resten av verden, sier Olsen til latter fra salen – henvendt til en ambisiøs og ubeskjeden amerikaner som er blitt godt kjent på Revetal.

For det er Michael B. Dibley som er mannen bak, sammen med kona Cathrine S. Walle.

I tillegg er det også akupunktur og muskelterrapi i samme lokaler.

070916_360kiro_5

SKRYT FRA ORDFØREREN: Re-ordfører Thorvald Hillestad lar seg imponere over satsingen til 360 kiropraktor. Det er velkomment med enda flere som satser fullt på Re og Revetal. Foto: Stian Ormestad.

Ordfører Thorvald Hillestad mener også at det er veldig hyggelig at valget falt på Revetal.

– Jeg håper dere trives godt, som alle oss andre her i Re.

Etter ordfører-talen var det down to business: Dibley vil inspirere folk til å bli kiropraktor. Denne kvelden var en annen amerikaner, Life University President Dr. Guy Riekeman, henta inn som foredragsholder.

Han forteller at hensikten med kiropraktikk er å hjelpe kroppen til å fungere best mulig. 360 kiropraktor spør på veggene i lokalene: Hva er ditt potensial?

– Kroppen gjør ikke bare dumme ting. Kroppen gjør det den gjør for en grunn. Derfor er det viktig å se bak diagnosen – og heller se på årsaken, taler Riekman.

– Helse er å ha en kropp som virker. Helse er ikke nødvendigvis det mange svarer: «Å føle seg bra», mener Riekman, og kommer med et eksempel som får salen til å humre:

– Si du spiser dårlig fisk en kveld. Da føler du deg dårlig i løpet av natta, men det er bare en frisk kropp som gjør jobben sin for at du skal bli bra igjen. Hadde du tatt en pille for å ikke føle deg dårlig, ville du undertrykt de sunne reaksjonene – og ikke kroppen kunne ikke klart å rydde opp i problemene.

– Så en frisk kropp kan føles dårlig, akkurat som en sjuk kropp kan føles bra. Mens vi står her og prater, går det kvinner rundt og føler seg bra – men har brystkreft, for eksempel.

070916_360kiro_2

TILHØRER I EGET HUS: Kiropraktor og grunnlegger av 360 kiropraktikk Michael B. Dibley hadde hyra inn en annen amerikaner til å prate denne kvelden. Håpet er at noen får lyst til å bli kiropraktor. Foto: Stian Ormestad.

Det store spørsmålet er med andre ord: «Hva er helse?». Kiropraktikk vil hjelpe folk til bedre helse – ikke som en erstatning, men som et tillegg til skolemedisinen, forteller Riekman.

Ble det tent noen kiropraktor-spirer i løpet av kvelden, kunne Riekman lokke med god lønn, arbeidsmuligheter over hele verden, og glade kunder som får et bedre liv.


 

Les mer om etableringen av 360 kiropraktikks hovedkontor på Revetal i denne saken, og se video fra de nye lokalene: