I morgen åpner denne dama en ny butikk på Re-torvet

dsc03557

LOKAL BUTIKKSJEF: Pernille Lauridsen fra Revetal er nyansatt daglig leder for ny Suser i Sivet Revetal. Hun gleder seg veldig til åpningen i morgen. Foto: Stine Skoli.

REVETAL: Fire nyansatte er klare for å «suse i sivet» på Re-torvet.

– For meg er denne jobben ny. Før jeg starta i denne jobben jobba jeg på NAV som jobbspesialist (IPS), forteller Pernille Lauridsen (31) fra Revetal, nyansatt daglig leder ved Suser i Sivet Revetal. Hun har erfaring som butikkansatt fra tidligere.

– Jeg ser virkelig fram til å åpne denne butikken. Det er faktisk så spennende at det kiler i magen. Salg og kundeservice er noe jeg brenner for, forteller Pernille.

Hun har havna i godt selskap på Re-torvet. Handelstanden i Re er viden kjent for sin gode kundeservice.

dsc03541

ÅPNER PÅ REVETAL: Innehaver Siv Heleen Andersen får god hjelp fra mannen Tore Grødem med åpning av ny butikk på Re-torvet. Foto: Stine Skoli.

Suser i Sivet har gått så det suser på Tolvsrød i 11 år, nå starter de opp på Revetal også.

– Vårt inntrykk er at Re-Torvet tenker helhetlig og har stor fokus på kundetilfredshet, noe som har gitt senteret lojale kunder og en god atmosfære, forteller innehaver Siv Heleen Andersen.

– Senteret er nærme nok til at vi kan ha kontroll, samtidig som vi tror at en butikk på Revetal kan favne de som bor nord for Tønsberg i fylket.

Siv Heleen Andersen startet opp klesbutikken i 2005. Her selges klær til kvinner i stiler som er trendy og casual, med kjente merkevarer. Butikkens uavhengighet til merker og varer de tar inn, gir et personlig uttrykk med tilgang på det siste innenfor moteverden.

– Vi håper at Suser i Sivet kan være med på å utfylle Re-Torvet sitt utvalg, slik at det er noe for alle. Det vi kan tilby er et utvalg av klær til damer som ønsker det lille ekstra, sier Andersen.

Sosiale medier har lenge vært en del av konseptet til Suser i Sivet, Facebook-siden har snart 48.000 følgere. Nettsiden viser nyheter og tilbud, men det den er mest kjent for er antrekksbildene Andersen deler hver dag.

– Dere er fantastisk flinke til å sette sammen antrekk og er da også en inspirasjon for meg og mine kleskjøp, skriver en kunde som tilbakemelding. – Dere inspirerer virkelig – måten klær settes sammen på er virkelig smakfull, skriver en annen.

14432941_1088418037872537_1919453052421218899_n

DAGENS ANTREKK: Suser i Sivet bruker mye tid på å sette sammen klær for så å legge ut bilder i sosiale medier. Foto: Suser i Sivet.

Mediedelingen har gjort at butikken har vokst seg stor også utenfor Tønsberg, og i fjor åpnet de opp nettbutikk.

– Sosiale medier er selve fundamentet for nettbutikken. Med nye følgere fra andre byer rundt om i landet, måtte vi åpne opp for et bedre tilbud enn bare butikken på Tolvsrød, sier Andersen.

– Vår erfaring er at mange kunder synes det er vanskelig å sette sammen klær for å få den stilen de liker, så vi jobber mye med å sette sammen antrekk og kle opp kundene våre til å føle seg vel, sier hun.

Åpningen av Suser i Sivet er torsdag 29. september, og samme dag åpner Traktøren kjøkkenutstyr hos Hovs marked.

Utover kvelden er det nattåpent med mange gode tilbud i alle butikkene helt fram til til midnatt på Re-torvet.

dsc03552

HØSTFARGER: At Suser i Sivet kommer til Re-torvet har vært kjent en liten stund, og i morgen er den store åpningsdagen. Høstfargene er på plass i butikken. Foto: Stine Skoli.