Voldsomt vindvær over Vestfold

tre

BORRE KIRKE: Et stort og gammelt tre ved Borre kirke har bøyd av for den sterke vinden i ettermiddag, og dessverre ødelagt flere gravsteder i fallet. – Vi sikret stedet og skar ned en del greiner på tilstøtende trær som hadde blitt skadet da det store treet gikk i bakken rett før 17:30, forteller brannkonstabel Marius Eriksen ved Kopstad brannstasjon på Brannvesenets Facebook-side. Foto: VIB.

VESTFOLD: Politiet i Vestfold melder om løse takplater i flere byer rundt Re, og i Horten har er stort tre blåst ned på kirkegården. Flere veier er blokkert av trær som har blåst over ende.

I Tønsberg har takplater som er tatt med vinden forårsaket materielle skader både på bygg og biler.

Meldingene går ut på at biler skal ha blitt truffet i Farmannsveien. Også i Larvik har takplater løsna og tatt av vinden.

I Sandefjord og på Nøtterøy er det også meldinger om trær som sperrer veier.

I Horten har et stort tre ramla ned på kirkegården på Borre kirke. Nødetatene er på vei til disse og flere meldinger om skader i vindværet torsdag ettermiddag 29. september.

Det samme vindværet herjer over Re torsdag 29. september, men det er heldigvis ikke loggført noen hendelser her i forbindelse med det voldsomme vindværet.

Politiet har gått ut tidligere i uka og oppfordret folk til å sikre alt som kan bli tatt av vinden.

Har du tips? Bruk Tips@ReAvisa.no eller send sms til 488 69 444.