Sjanse på sjanse – men ikke en eneste scoring

160916_re-fk_003_ronny_mortensen

SMELLER TIL: Ronny Mortensen har en god sjanse, men ingen scoring her heller. Foto: Stian Ormestad.

BERGSÅSEN: Det kunne blitt så bra, hadde bare ballen i en brøkdel av alle sjansene truffet mål.

Se bilder fra fotballsesongen 2016 – oppdatert!

I ReAvisa september 2016 kunne du lese om knallsterke Re-gutter på hjemmebane, som denne høstsesongen har kjørt over både topplag og bunnlag.

Det kunne Re-gutta også gjort mot Runar, hadde de bare truffet målet. For sjanse etter sjanse ble brent til høyre og venstre for mål. Ett par baller strøyk tverrleggeren med millimeters margin på feil side.

Runar legger seg bakpå etter to kjappe mål allerede før ti minutter var gått av 1. omgang. Rett før pause gikk gjestene opp i 3 – 0. Det var så å si Runars eneste sjanse på en liten evighet – men gjestene klarte i motsetning til Re-gutta å score når de kom til en sjanse.

Re fyra av skudd i øst og vest, og hadde bare en brøkdel gitt uttelling ville resultatet sett helt annerledes ut.

I pausa la mørket seg over kunstgrasset i Bergsåsen, og ReAvisas fotograf pakka sammen utstyret. Sluttresultatet ble 4 – 0 i en begredelig kamp for Re-gutta resultatmessig.

Likevel skal Re ha skryt for å gå på og spille offensivt og skape mange sjanser. Da er det ekstra kjipt at ikke en eneste avslutning sitter.

– Re var ikke noe gode i dag, oppsummerer Re FK i kampreferatet på ReFK.no.

160916_re-fk_007

HEADER: Erik Bratland Kolstø er ikke langt unna scoring etter denne headingen – men heller ikke her lykkes Re-gutta å få ballen i mål. Foto: Stian Ormestad.

160916_re-fk_005

STÅR IKKE PÅ INNSATSEN: Re-gutta gikk på med friskt mot, gang på gang, sjøl om scoringene satt langt inne. Her kjemper Daniel Hov seg mot mål. Foto: Stian Ormestad.

SKALLEBANK: Joakim Fretheim fikk seg en kjempesmell i hode i duell med en Runar-spiller. Foto: Stian Ormestad.

FIRE BAKLENGS: Re-keeper Sebastian Schjølberg har vært sterk i alle hjemmekamper denne høstsesongen, men mot Runar rant målene inn. Foto: Stian Ormestad.

BRENNER AV: Kaptein Simen Wifstad prøver seg. Også han helt uten hell i hjemmekampen mot Runar. Foto: Stian Ormestad.

Her kan du lese en langt hyggeligere Re FK-sak: Perfekt start på høstsesongen!

Les flere saker om Re FK under emneknaggen med samme navn.