Klar for Daniel Kvammen-konsert på skysstasjonen?

250816_DANiEL_KVAMMEN

SPILLER PÅ SKYSSTASJON: Daniel Kvammen er på turné og holder minimini-konserter på rundt 50 av våre 1.341 holdeplasser, informerer Nettbuss. Her er Daniel fotografert foran turnébussen, som kommer til Revetal torsdag med konsertstart klokka 10.10. Foto: Pressemelding.

REVETAL: Torsdag formiddag går selveste Daniel Kvammen av bussen på Revetal – med gitaren sin.

Les også: Dårlig sommer for Timeekspressen

– Turneen heter Daniel Kvammens Express Tour 2016, og på hvert sted bussen stopper spiller Daniel konsert, forteller Hedvig Haraldstad på vegne av Nettbuss.

– Om det er fem kuer eller 150 mennesker som møter opp spiller ingen rolle – konsert blir det uansett!

Torsdag 25. august er Revetal andre stopp på ruta, klokka 10.10 skal bussen være på skysstasjonen.

Av de rundt 25 stoppa Daniel allerede har spilt på, kan vi se av bildene at det har vært alt fra to-tre mennesker i et busskur, til en god del flere på andre stopp.

Kan vi klare å sette rekorden på Revetal?

Det er bare å møte opp i god tid og nyte slagere som «Du fortenar ein som meg», som forøvrig er henta fra et album med en tittel som også godt kan beskrive kommunesammenslåingsprosessen i Re sålangt: «Fremad i alle retninger».

Les også: Krystallklar oppfordring – ta bussen!

ReAvisa_buss_1_NETT

HER BLIR DET INTIMKONSERT! Torsdag 25. august klokka 10.10 er det konsertstart med selveste Daniel Kvammen på skysstasjonen på Revetal. Ved fint vær blir det nok utekonsert. Foto: Stian Ormestad.


 

– ANNONSE –

,