– Det er dumt at noen ødelegger naturen sånn!

soppeldumping Tinghaugveien 1

SØPLETE OPPFØRSEL: De to venninnene Madeleine Hanssen Solberg og Victoria Ballestad-Mender oppdaga søpla langs Tinghaugveien under en ridetur på ponniene Rocky og Dommel. Foto: Rebecca Ballestad-Mender.

TINGHAUGVEIEN: Noen har dumpa masse søppel i veikanten. Irritert over synet skriver to Ramnes-jenter til lokalavisa: – Hvor vanskelig er det egentlig å dra på dynga med søppelet sitt?

De to venninnene Madeleine Hanssen Solberg (10) og Victoria Ballestad-Mender (9) ble opprørt over synet som møtte dem under en ridetur langs Tinghaugveien tirsdag ettermiddag.

I veikanten langs Tinghaugveien, like ovenfor Risås, hadde noen finni det for godt å dumpe et lass med søppel.

Jentene synes dette må i ReAvisa, og ba turfølget om å fotografere haugen med søppel. Her kunne man blant annet se flere sofaputer, et teppe og en barnestol.

– Skikkelig dårlig gjort, mener de to jentene. – Man skal jo levere sånne ting på en fyllplass, det er ikke lov å bare tømme det i skogen, sier Madeleine.

– Det er dumt at noen ødelegger naturen sånn, sier Victoria. – Hestene våre ble også litt redde for alt det rare som lå i grøfta, så det kan nesten være litt farlig også.

– Dette er ganske flaut for de som har dumpet søppelet sitt her – hvor vanskelig er det egentlig å dra til Taranrød fyllplass?

soppeldumping Tinghaugveien 2

SØPLETE OPPFØRSEL: Det ligger sofaputer, teppe og et barnesete i haugen med søppel. Foto: Rebecca Ballestad-Mender.


 

– ANNONSE –