Nedrykk for Ramnes-jentene etter en seier og ett tap

ReAvisa_handball_sept_018_NETT.jpg

NEDRYKK: Ramnes rykker ned fra 2. divisjon til 3. divisjon. Tone Hjelmtvedt er en av de tre mest erfarne Ramnes-jentene som gir seg etter denne sesongen. Foto: Stian Ormestad.

REISTADHALLEN: Ramnes tapte kampen om fortsatt spill i 2. divisjon. Neste sesong kjemper et ungt Ramnes-lag i 3. divisjon.

Les mer: Ramnes-jentene er klare for å slåss for 2. divisjon

Se bilder fra håndballsesongen 2015/2016 

Lørdag 7. mai møtte Ramnes-jentene Runar som vant 3. divisjon, og Kragerø som Ramnes har møtt i årets serie. Det ble kjempa hardt om fortsatt 2. divisjonsspill neste sesong.

– Vi tapte første kamp og vant den siste. Runar vant begge sine to kamper, så 3. divisjonslaget rykker opp til 2. divisjon og Gjerpen 2 beholder sin plass. Så da ble det nedrykk på oss, forteller Tone Hjelmtvedt til ReAvisa.

Hun og tvilligsøster Ellen legger opp etter ti flotte år på Ramnes, forteller hun. I tillegg til tvillingene fra Holmestrand har også Mari Svele, opprinnelig fra Holmestrand, nå bosatt på Revetal, spilt for Ramnes i ti år nå og legger opp etter denne sesongen.

Det blir ikke mange igjen av de mest erfarne Ramnes-jentene til neste sesong.

– Jeg tror ikke det blir noen av oss igjen, vi gir oss og mange av de yngre, mest erfarne spillerne flytter for å gå på skole. Det kommer mange flinke J16-spillere opp og skal slåss i 3. divisjon, forteller Tone.

ReAvisa_ramnes_handball_4_NETT.jpg

TRENER: Ronny Bekkevold tar over treneransvaret for A-laget. Han blir med J16-spillerne hakket opp til damenivå, etter å ha trena J16 denne sesongen. Foto: Stian Ormestad.

Også trener Gjermund Hulbak gir seg, etter tre sesonger i Ramnes.

J16-trener Ronny Bekkevold blir med J16-spillerne opp som A-lagstrener for 3. divisjonslaget neste sesong.

I mange klubber ramler spillerne av utover i tenårene – men i Ramnes håndball er det omvendt, skrev ReAvisa i fjor høst. I Ramnes blir de flere og flere spillere på tenåringslagene, og det lover godt for framtida.

Les mer om J16-laget som vokser i antall spillere, i motsetning til andre lag i samme aldersgruppe, i ReAvisa oktober 2015 – last ned gratis.

Les også om siste hjemmekamp i serien som ble en stor målfest.

Se bilder fra håndballsesongen 2015/2016 – fotogalleriet er oppdatert!