– Ikke den starten på sesongen vi hadde håpet på

FOTBALL_Re-Skoppum_12.JPG

TREG START: Kaptein Simen Wifstad kjempa hardt, men fikk ingen godkjente scoringer mot Skoppum. Foto: Stian Ormestad.

BERGSÅSEN: Re kom bakpå mot nyopprykkede Skoppum.

Se bilder fra fotballsesongen 2016 – oppdatert!

Endelig var det klart for seriestart i 4. divisjon og A-laget tok i mot nyopprykkede Skoppum til sesongens første kamp. Tribunen i Bergsåsen fylte seg opp til kampstart med et spent og forventningsfullt publikum.

FOTBALL_Re-Skoppum_01.JPG

TRESIFRET ANTALL TILSKUERE: Det var mange som hadde tatt turen til Bergsåsen for å få med seg serieåpninga til Re FK. Foto: Stian Ormestad.

A-lagstrener Henrik Solskjær Arnesen hadde lagt planen for sin første offisielle kamp i hans nye klubb og spissen Harald Fredrik Heian kunne gitt han en drømmestart i Bergsåsen. For bare etter et par minutters spill fikk Heian en kjempemulighet alene med keeper. Ballen spratt høyt og Heian sendte avgårde et skudd som snek seg rett på utsiden av stolpen.

Skoppum svarte med å gå rett i angrep og før fem minutter var passert hadde vi kampens første scoring. Bortelaget fikk alt for enkelt slippe til inne i Re FKs 16-meter og gjestene gikk opp i en tidlig ledelse i Bergsåsen.

Hjemmelaget slet resten av omgangen med å produsere de helt store sjansene og det var Skoppum som også scoret kampens andre mål. På en corner raget en Skoppum-spiller høyest og doblet ledelsen for bortelaget.

FOTBALL_Re-Skoppum_10.JPG

KOM BAKPÅ MOT SKOPPUM: Nabooppgjøret endte med tap mot nyopprykkede Skoppum. Foto: Stian Ormestad.

Pausepraten så ut til å ha en umiddelbar effekt på Re-spillerne, for i andre omgang gikk de mer offensivt til verks. Spillet ble flyttet høyere i banen og det lå en scoring til hjemmelaget i luften.

Midtveis i andre omgang fosset Vetle ned langs høyrekanten og slo ballen inn foran mål til kaptein Simen Wifstad som styrte ballen i mål. Linjemannen viftet for offside og toppscoreren fra i fjor måtte stoppe feiringen av målet.

Re presset på for en redusering, men mot slutten av kampen var det Skoppum som punkterte kampen. Et frispark ble slått inn på bakre, der ballen til slutt gikk i mål bak en sjanseløs Jensen i buret.

FOTBALL_Re-Skoppum_11.JPG

INGEN JUBEL: Det ble ikke den sesongstarten på hjemmebane som Re FK-gutta hadde håpa på. Foto: Stian Ormestad.

– Det ble ikke den starten på sesongen vi hadde håpet på i Bergsåsen, der et tresifret antall tilskuere hadde kommet for å overvære serieåpningen, skriver Re FK på sin nettside.

En ny mulighet venter allerede neste uke da SF3 er motstander i Sandefjord, torsdag klokka 1930 på Gamle Stadion.

Se bilder fra fotballsesongen 2016 – oppdatert!

 • Kort om kampen:
  Re FK – Skoppum 0-3 (0-2)
  0-1 (6), 0-2 (25), 0-3 (85)
  Re FK (4-2-3-1): Henning Jensen – Vetle Weseth, Audun Kalleberg, Truls Lian, Henrik Stenstrøm – Ronny Mortensen, Jonas Fremstad – Christer Strøm, Ole Martin Sørum, Simen Wifstad – Harald Heian.
  Benyttede innbyttere: Tobias Bostrøm, Hans Jørgen Torp, Joakim Fretheim, Carl Christian Suttle
  Gult kort: Carl Suttle