Nytt FpU-lag dekker Re, Horten, Holmestrand og Hof

Horten og Omegn FpU - lokallagsstyret

NYTT FPU-LOKALLAG: Fra venstre ser vi Malvin Stordalen, Renate Ofstad, Rikke Lindstrøm, Elisabeth Knudsen og Martin Gulbrandsen. Foto: Privat.

HORTEN: Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) har oppretta et nytt lokallag for Horten og Omegn.

Rikke Lindstrøm fra Horten ble enstemmig valgt til å lede lokallaget. Dette er hennes første tillitsverv i partiet, men hun er allerede topp-motivert til å gjøre en god jobb for partiet, heter det i en pressemelding fra lokallaget.

– Det var en stor ære å få tilliten til å lede det nye lokallaget. Jeg gleder meg til å få i gang aktiviteten i Horten og Omegn FpU.

Videre består styret av Renate Ofstad som nestformann og Elisabeth Knudsen som kasserer. Malvin Stordalen fra Våle – og den yngste kommunestyrerepresentanten i Re – ble medlemsansvarlig. Martin Gulbrandsen er styremedlem.

Det nye lokallaget dekker kommunene Re, Horten, Holmestrand og Hof. Medlemsinteressen har økt i disse områdene, noe som gjorde at det ble nødvendig med et lokallag som også dekket disse kommunene.

– Det var flott å få i gang et lokallag her. Det blir gøy å samarbeide med resten av styret videre i år, sier den nyvalgte lokallagsformannen.

Etter fredagens årsmøte har Vestfold FpU nå fire lokallag i fylket. Det er fylkesformann, Silje Helen Sørhaug Johansen veldig fornøyd med.

– Det er stas å få opp enda et lokallag i fylket. Det blir gøy å følge med på det nye lokallaget framover, sier Johansen.