Disse vil la romantikken blomstre på Revetal

090216_VALENTINE_3

MASSASJE OG MAT: Tonje Teien Hansen og Aja Solheim på næringsbygget masserer, Roger Noren på Restauranten serverer mat. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Valentine har spredd seg til Norge – og Re. Disse tre skreddersyr en helt lokal feiring av kjærlighet og romantikk.

Tonje Teien Hansen, Vestfold muskelterapi, og Aja Solheim, Body ‘n ballance, gir massasje for to, før Roger Noren på Restauranten disker opp med et romantisk måltid for to.

Det er pakka som skal gi vennskapet eller kjærligheten en ekstra piff på Valentines day førstkommende søndag 14. februar.

– Du kan ta med kjæresten, en god venn – eller mamma, det er jo morsdag samme søndag. Rett og slett noen du setter pris på, som du vil gjøre noe hyggelig sammen med.

090216_VALENTINE_1

VARME HENDER, VARM MAT: Ideen sto Tonje og Aja bak. Den hellokale pakka blir en tradisjon, lover de. Foto: Stian Ormestad.

Tonje og Aja fikk ideen for ett par-tre uker siden, og spurte Roger på Restauranten som svarte ja med en gang – faktisk før de hadde rukket å forklare ideen. 

– Dette er jo et supert initiativ, mener Roger. – En god kombinasjon for både valentins day og morsdag. Folk kan komme seg litt ut, nyte livet – og hverandre.

Roger har laga en helt egen to-retters meny, med okse indrefilet og sjokoladefondant. Han anbefaler alle som er interessert å bestille pakka så snart som mulig, for morsdagen er allerede en travel dag på Restauranten. I tillegg er det også Re middelalderdager til helga.

Valentine-pakka blir en tradisjon. Alle tre aktørene vil tilføre lokalsamfunnet noe ekstra, med et tilbud som ikke finnes i dag – hvert fall ikke i den kombinasjonen.

Både Tonje og Aja driver til daglig sine klinikker på Næringsbygget, der de snart flytter inn i den nyoppussede nordre delen sammen med 360 kiropraktor, der de blir en del av 360-gruppen.

090216_VALENTINE_2

STRAKS INNFLYTTING I NYE LOKALER: 360-gruppen på Næringsbygget vil i nye lokaler – i samme bygg – bestå av både kiropraktor, muskelterrapi og massasje. Foto: Stian Ormestad.

Les også: Smilefjes til Restauranten