Hva ønsker du deg på Revetal?

ReAvisa_dronefoto_revetal_NETT

SENTRUM I RE: Vi har det meste på Revetal, og enda mer kommer. Hva ønsker du deg? Foto: Mollan Media.

REVETAL: Sjøl om vi har det aller meste på Revetal – hva mener du mangler?

Utviklinga går fort i Re – mye fortere enn noen av oss kunne se for oss. Da de folkevalgte fra gamle Ramnes og Våle tok en rundtur på Revetal i 1999, ble alt som allerede er bygd satt i et 50-årsperspektiv den gang.

Med slagordet «utvalg som i by’n, service som på landet» har vi alt vi trenger i det daglige i vår egen kommune. Det tok ikke 50 år, men snaut 15 år.

fra filmen2

VÅTE DRØMMER OM REVETALS FRAMTID: Mye har skjedd på kort tid på Revetal. Hvem veit hva framtida bringer? Rambøll AS kom med et forslag for hvordan Revetal kan se ut 30 år fram i tid sommeren 2012. Foto fra filmen.

Re kommune har rykte på seg for å få det til – det er blant annet den raske sentrumsutviklinga et synlig bevis på.

Revetal er sentrum i Re, og vi kan være stolte av det gode skyvet i det lokale næringslivet. Service og en hyggelig handel er Revetal viden kjent for. Det viser seg i utmerkelser etter utmerkelser, der vi finner de beste butikkene i flere kjeder akkurat her i Re.

De offentlige tjenestene organiseres fra kommunehuset på Revetal. 800 ansatte yter tjenester og service for over 600 millioner skattekroner som skal fordeles og forvaltes, til det beste for alle i Re.

Sommeren 2012 ble planer, tegninger og film lagt fram for planene for Revetal 30 år fram i tid.

Skriv i kommentarfeltet under – hva ønsker du deg på Revetal?

,